0135800007

Escape Rooms

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.


Wordt samen met jouw gezelschap opgesloten in één van onze 8 Escape Rooms, een spannend avondje uit. Samen opzoek naar de 8-cijferige code om te ontsnappen! In deze prachtig gethematiseerde kamers waan jij jezelf direct in de beleving van vroeger, een stap terug in de tijd. Geduld, een goede motivatie, samenwerken en luisteren zijn van groot belang tijdens het escapen. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? Onze 8 kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, laat je hierover goed informeren.

Voor onze Escape Rooms en Break-In Rooms werken wij met 4 verschillende moeilijkheidsgraden, deze kun je bij de pagina’s van de kamer zelf vinden. Deze zijn gebaseerd op de ontsnappingspercentages. Houd er rekening mee dat de moeilijkheid door iedereen anders ervaren kan worden.

Moeilijkheidsgraad 1 = makkelijk
Moeilijkheidsgraad 2 = gemiddeld
Moeilijkheidsgraad 3 = moeilijk
Moeilijkheidsgraad 4 = erg moeilijk

Heb je al meerdere Escape Rooms gespeeld bij De Voltage en ben je op zoek naar een vernieuwend concept? Probeer dan eens de Break-In Rooms, niet ontsnappen maar inbreken. Een gedurfd en spannend uitje dat door velen als uniek wordt beschouwd. Kijk voor meer informatie op Break-in-room-de-bankier of op Break-in-room-de-postkamer.