• Benzine karts
 • 450 meter karting track
 • met Fly-over!

Ervaar de snelheid en adrenaline tijdens indoor karten!

Bij De Voltage kun je de adrenaline door je lichaam voelen tijdens het karten! Onze indoor kartbaan is maar liefst 450 meter lang en bevat een fly-over die zorgt voor een extra uitdaging. Met snelheden tot 50 km p/u scheur je over de baan en door de uitdagende bochtencombinaties. Of je nu een beginnende racer bent of al de nodige ervaring hebt, bij De Voltage is karten een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Karting bij De Voltage

Bij aankomst op de kartbaan krijg je informatie over de veiligheidsinstructies, en vragen we voor deelname een handtekening van iemand van 18 jaar of ouder. Vervolgens is het tijd om je te kleden in onze uitrusting. Je krijgt een helm en, indien gewenst, een brandvrije jas en/of neksteun. Hierna volgt een korte briefing waarin we uitleg geven over het gebruik van de kart en de gedragsregels op de kartbaan. Daarna is het tijd om de motor te starten en over de baan te scheuren.

Let op

Balaclava is verplicht. €1,50 online – €2,- aan de kassa.

Voor kinderen onder de 14 jaar dient een familie heat geboekt te worden!

voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap.

Het is verplicht om Nederlands of Engels te spreken. Indien je niet in een van deze talen kan communiceren is het deelnemen aan deze activiteit vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan.

ENG: It is mandatory to speak Dutch or English. If you are unable to communicate in either of these languages, participation in this activity is not allowed due to safety reasons.

Extra informatie

Een enkele ronde karten duurt 10 minuten en kost €17,50 per persoon. Ook als je gezelschap uit meer dan 16 personen bestaat, kun je nog steeds genieten van deze activiteit! Neem in dat geval telefonisch contact met ons.

Veelgestelde vragen

 • Je dient minimaal 8 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot 14 jaar rijd je in een Familieheat met andere kinderen en familieleden. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
 • Wij hebben kleine karts voor personen vanaf 1,35 meter en grote karts voor personen vanaf 1,50 meter.
 • Nee indoor karten is op open-inschrijving. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kunt u voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €280,- per heat, hierbij koop je de 16 plekken op.
 • Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt. Het is vanwege veiligheid en logistiek niet mogelijk 2 heats direct achter elkaar te rijden.
 • Het is toegestaan met een eigen helm te karten, mits dit een integrale helm is en de kin moet gesloten zijn.
 • Ja, dat is zeker mogelijk. Voor kinderen onder de 14 jaar dien je een familieheat te boeken. Indien de kinderen boven de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.
 • Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.
 • Het is niet toegestaan voorafgaand aan het karten alcohol en/of verdovende middelen te nuttigen.
 • Met snelheden tot 50 km p/u scheur je over de baan en door de uitdagende bochtencombinaties.
 • Ja, dit is verplicht. U betaald of €1,50 online of €2,- aan de kassa.
 • De kosten om bij ons te komen karten zijn €17,50 per persoon. Wil je liever 2x achter elkaar? Dan kost het €33,00 per persoon. Voor 3 heats betaal je slechts €45,- p.p.
 • Je kan dan ook kiezen voor een echte skelterrun. De vrijgezel kan eerst even een snelle ronde neerzetten in de skelter, onder toeziend oog van jullie. Je dient wel met minimaal 14 personen te zijn of de heat af te nemen voor 16 personen. De rijtijd bedraagt daarna 9 minuten. Hilariteit gegarandeerd!
 • Nee, communicatiemiddelen zoals radio, boordradio of oortjes zijn niet toegestaan tijdens het karten.
Achtergrondvorm

Bekijk alle kart mogelijkheden

 
karten - familieheat

Karten – Familieheat

€ 17,50 per persoon
 

Double kart

€ 10,25 per persoon
 

Driftkarten

€ 66,50 per persoon
 
Heat karten

Exclusieve heat Karten

€ 280,00 per heat
 
karten
Deal

2x Karten

€ 33,00 per persoon