Personeelsuitje De Voltage

Actief personeelsuitje bij De Voltage

De Voltage in Tilburg is dé plek om uw personeel een actief en onvergetelijk dagje uit te geven. Het is het grootste indoor entertainment centrum van Nederland en biedt plek aan 2 tot 2000 personen. Voor een actief personeelsuitje bent u dus bij de Voltage aan het juiste adres!

Een actief personeelsuitje: De Voltage biedt het!

De activiteiten bij De Voltage zijn erg uiteenlopend. Zo kunt u karten, lasergamen of bowlen of kies uit tientallen andere activiteiten. Ook kunt u daar lekkere food & drinks bij bestellen. Maak uw personeelsuitje bijvoorbeeld helemaal compleet met bittergarnituur of loempia's. Of sluit het personeelsuitje af met een lekker buffet of steengrillen.

Ook kunt u kiezen voor een van onze arrangementen voor uw personeelsuitje. Lekker gemakkelijk en een gegarandeerd succesvol personeelsuitje! Bekijk onze arrangementen op arrangementen.

  • Gemak
  • Voordelig
  • Veelzijdig aanbod

Waar u ook voor kiest: De Voltage zorgt voor een onvergetelijk en actief personeelsuitje. Brabant is de provincie waar wij deze leuke uitjes organiseren! Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden via onze website.

Organisatie van begin tot eind

De Voltage regelt uw personeelsuitje van voor tot achter. Onze werkwijze, kennis, creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat een actief personeelsuitje in Brabant een groot succes wordt. Met uw doelstelling in het achterhoofd begeleiden wij alle onderdelen van uw evenement, zodat het tot een goed eindresultaat wordt gebracht. Regel een actief personeelsuitje in Brabant via de Voltage en uw medewerkers zullen er nog lang over napraten.

personeelsuitje

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!