Personeelsuitje De Voltage

Actief personeelsuitje bij De Voltage

De Voltage in Tilburg is dé plek om het personeel een actief en onvergetelijk dagje uit te geven. Het is het grootste indoor entertainment centrum van Nederland en biedt plek aan 2 tot 2000 personen. Waan je in de verschillende thema's en indoor activiteiten die bij De Voltage te vinden zijn. Voor jong en oud de perfecte locatie voor een dagdeel vol avontuur. Voor een actief personeelsuitje is De Voltage het ideale uitgangspunt!

Een actief personeelsuitje: De Voltage heeft het!

De activiteiten bij De Voltage zijn erg uiteenlopend. Zo kun je gaan karten, lasergamen, bowlen of kies uit tientallen andere indoor activiteiten. We hebben bij De Voltage meer dan 50 verschillende indoor activiteiten. Ook kun je daar lekkere food & drinks bij bestellen. Maak het personeelsuitje bijvoorbeeld helemaal compleet met bittergarnituur of loempia's. Of sluit het personeelsuitje af met een lekker buffet of steengrillen.

Arrangementen voor het personeelsuitje

Naast losse indoor activiteiten kun je kiezen uit een van onze arrangementen. Lekker gemakkelijk en een gegarandeerd succesvol personeelsuitje! Personeelsuitjes bij De Voltage worden compleet geregeld en georganiseerd door professionals. Combineer verschillende indoor activiteiten of huur een van onze thema zalen.

  • Gemak
  • Voordelig
  • Veelzijdig aanbod

Zorgeloos genieten

Waar je ook voor kiest: De Voltage zorgt voor een onvergetelijk en actief personeelsuitje. Brabant is de provincie waar wij deze leuke uitjes organiseren. In onze grote indoor locatie is werkelijk van alles mogelijk. Personeelsuitjes zijn onze specialiteit, daarom nodigen wij jou graag uit om langs te komen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden via onze website.

Organisatie van begin tot eind

De Voltage regelt het personeelsuitje van voor tot achter. Onze werkwijze, kennis, creativiteit en vakmanschap zorgen ervoor dat een actief personeelsuitje in Brabant een groot succes wordt. Met jouw doelstelling in het achterhoofd begeleiden wij alle onderdelen van het evenement, zodat het tot een goed eindresultaat wordt gebracht. Regel een actief personeelsuitje in Brabant via de Voltage en alle medewerkers zullen er nog lang over napraten.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!