• Grootste Indoor Entertainment Center in NL!
  • 2 tot 2.000 personen
  • Meer dan 40 verschillende activiteiten voor jong en oud
Achtergrondvorm

Ben jij op zoek naar een leuke invulling van het personeelsuitje?

De avond waar je collega’s het nog steeds over hebben bij het volgende teamuitje? Dan zit je bij De Voltage altijd goed. Met meer dan 50 activiteiten, verschillend in intensiteit, is er voor jouw bedrijf, team of afdeling altijd een leuk uitje samen te stellen. Naast de activiteiten kun je bij De Voltage ook terecht voor een personeelsborrel of etentje. Door deze unieke combinatie ben je op één locatie helemaal voorzien van een top personeelsuitje.

Van actief teamuitje tot teambuilding activiteiten

Zoeken jullie de competitie op, op de kartbaan? Laat je twee afdelingen tegen elkaar strijden in een potje bungee soccer. Of wil je toch wat meer aan de teambuilding werken en samen een escape room oplossen. Je vindt bij De Voltage altijd wel één of meer activiteiten die bij jouw collega’s passen.

Een personeelsuitje voor een groot of klein bedrijf is geen probleem. Door meerdere activiteiten te selecteren, kan er in groepen geroutineerd worden en blijft iedereen bezig. Tussen de activiteiten door neem je lekker even pauze bij de bar om tactieken uit te wisselen. En na afloop heb je alle tijd om alle ervaringen uit te wisselen tijdens een diner. Want er is altijd een top combinatie te maken van de activiteiten met een borrel of hapje eten.

Achtergrondvorm

Bedrijfsuitje inclusief eten en drinken

Na afloop van de activiteiten kun je terecht in één van onze zalen voor een borrel met bittergarnituur of kies voor een uitgebreid diner. De zalen variëren in grootte zodat je met elke groepsgrootte (van 10-200) een gezellige sfeer behoudt. Daarnaast zorgen de thema’s in de zalen ook al direct voor een leuke sfeer. Bijvoorbeeld de Zuid-Amerikaanse Bodega, hier krijg je meteen een warm en feestelijk gevoel. Of de Far West Club waar je ook nog een gokje in het casino kan wagen. Na het eten de tafels aan de kant en de dansvloer op is ook geen probleem. In de zalen zijn ook de mogelijkheden aanwezig voor muziek of live entertainment.

Heb je een vast budget, bijvoorbeeld vanuit de personeelsvereniging, en wil je vooraf de kosten vast hebben staan, dan kun je kiezen voor drankafkoop of consumptiebonnen. Dan heb je hier als organisatie geen omkijken naar op de avond zelf.

Personeelsuitje op maat

Bekijk de standaard arrangementen alvast voor ideeën voor je teamuitje. Maar op basis van jouw wensen stellen we een personeelsdag of avond helemaal op maat samen. Hier hebben we veel ervaring in, dus we adviseren je graag over alle mogelijkheden en leuke combinaties die bij jouw personeelsuitje passen.

Neem snel contact op via 013 580 00 07 of het contactformulier.

Veelgestelde vragen