Bowlen in vakantiesfeer!

Op zoek naar een avondje vol plezier, gezelligheid en sportieve uitdagingen? Dan ben je bij De Voltage aan het juiste adres! Hier kun je namelijk op een unieke manier bowlen in een avontuurlijke & Cubaanse stijl. De avontuurlijke sfeer zorgt voor een spannende ambiance terwijl je de perfecte strike gooit. De kleurrijke verlichting, de heerlijke cocktails en de tropische muziek zorgen voor een vakantiegevoel en een onvergetelijke Cubaanse ervaring.

Waar wacht je nog op? Kom naar De Voltage en beleef een avond vol plezier, avontuur en Cubaanse vibes!

Bowlen in Tilburg voor jong en oud

Bowlen in Tilburg bij De Voltage is een activiteit dat geschikt is voor zowel jong als oud. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met het gezin, een spannende date night wilt plannen, of een gezellige activiteit wilt organiseren met vrienden, bowlen bij De Voltage is de perfecte keuze. Onze moderne bowlingbanen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, waardoor iedereen kan genieten van een gezonde dosis competitie en plezier.

Bowlen voor elke gelegenheid

Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, personeelsuitje of familiedag organiseert, onze bowlingbaan biedt de ultieme setting voor elke gelegenheid. Geniet samen met vrienden, collega’s of familie van een ontspannen sfeer en laat je verrassen door de mix van plezier en competitie die bowlen te bieden heeft. Bowlen op onze bowlingbaan is geschikt voor alle leeftijden. Ontdek de perfecte combinatie van gezelligheid en competitie op onze bowlingbaan voor een geslaagde feestje. Heb je nog vragen, of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Let op

Je boekt per baan. 1 sessie bowlen duurt 55 minuten.

Er kunnen per baan maximaal 6 personen plaats nemen.

De Voltage beschikt over 6 banen, 4 banen in Cubaanse stijl en 2 Adventure banen. De Adventure banen zijn een stukje korter. Maar dat mag de pret niet drukken!

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 6 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Reserveer meerdere banen of neem telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen