• Een uniek avontuur!
  • Interactieve thematische beleving
  • Ontdek de historie

Ga diep onder de grond tijdens The Basement Challenge

Welkom bij The Basement Challenge, een unieke ervaring die je meeneemt naar de mysterieuze kelders van de oude Philips-Volt fabriek. Stap in de wereld van geheimen en verborgen kamers, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan sinds 1967.

De oude lift, lang geleden buiten werking gesteld, heeft eindelijk weer zijn geheimzinnige deuren geopend. Daal af naar etage -20, waar de vergeten kelders van het Volt-Complex zich verschuilen. Deze ruimtes waren voorheen het domein van enkel de hoogste directie en hun vertrouwelingen, gehuld in een waas van geheimhouding. Vandaag de dag worden de deuren van dit historische hoofdstuk voor het eerst geopend voor het publiek, dankzij De Voltage.

The Basement Challenge bij De Voltage

Betreed prachtig gethematiseerde kamers en onderga The Basement Challenge met je team. Elke kamer is doordrenkt met een uniek spelelement dat je vaardigheden en teamwork op de proef stelt. Voltooi de uitdagingen, behaal een indrukwekkende score en ontrafel de mysterieuze geschiedenis van de oude Philips kelders.

Terwijl je diep onder de grond navigeert, kom je wellicht nog oog in oog te staan met Professor Philip, de geniale geest achter vele geheime operaties op het Volt-complex.

Durven jij en je team de confrontatie aan te gaan met het onbekende? Boek nu The Basement Challenge, duik in het verleden en ontdek of jullie de mysteries kunnen ontrafelen diep onder de grond. Een avontuur wacht op jou – ben jij er klaar voor?

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

 

Kinderen onder de 12 moeten altijd vergezeld worden door 1 volwassene per groepje.

Extra informatie

Openingsdatum wordt binnenkort gecommuniceerd.

Wij nemen momenteel enkel reserveringen aan die plaats vinden vanaf maart 2024.

Mocht The Basement Challenge dan nog niet geopend zijn, hoort u dit van ons.

Bent u met meer dan 4 personen?

Maak dan telefonisch of per mail een reservering.

Veelgestelde vragen