• Een uniek avontuur!
  • Interactieve thematische beleving
  • Ontdek de historie

Ga diep onder de grond tijdens The Basement Challenge

Tijdens renovatiewerkzaamheden stuitte De Voltage op een oude, mysterieuze lift die sinds 1967 buiten gebruik was. Een onbekende plek voor de arbeiders van de VOLT-Fabriek, maar dankzij De Voltage is de lift weer in werking gesteld. Wat bleek? Diep onder de grond liggen de vergeten kelders van het VOLT-Complex…

Betreed met jouw team de 12 prachtig gethematiseerde kamers en ga de uitdaging aan met The Basement Challenge. Elke kamer daagt je uit met unieke spelonderdelen die je vaardigheden en teamwork op de proef stellen. Voltooi de uitdagingen, behaal een indrukwekkende score, en ontrafel de mysterieuze geschiedenis van de oude Philips-kelders. En dit alles binnen 66 minuten…

The Basement Challenge bij De Voltage

Terwijl je diep onder de grond navigeert, kom je wellicht nog oog in oog te staan met Professor Philip, de geniale geest achter vele geheime operaties op het Volt-complex.

Durven jij en je team de confrontatie aan te gaan met het onbekende? Boek nu The Basement Challenge, duik in het verleden en ontdek of jullie de mysteries kunnen ontrafelen diep onder de grond. Een avontuur wacht op jou – Durf jij het aan?

Let op

Momenteel is The Basement Challenge in Soft opening. Buiten openingstijden werken wij hard om de ultieme ervaring te perfectioneren.

 

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Kinderen onder de 12 moeten altijd vergezeld worden door 1 volwassene per groepje.

Belangrijke informatie tijdslot

U boekt voor een bepaalde tijd – Echter kunnen wij deze tijd plan technisch 30 minuten verschuiven. u wordt dan altijd op de hoogte gebracht. Hoort u niets? Dan is het gewoon uw gereserveerde tijd.

Extra informatie

Bent u met meer dan 4 personen?

Selecteer dan een 2de opvolgende sessie. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren.

Veelgestelde vragen