Achtergrondvorm
 

City Game Tilburg – ”De Ontvoering”

€ 15,00 per persoon
 

E-Chopper Huren

 

Outdoor minigolf

€ 6,00 per persoon
 

Wie is de Mol?

€ 22,00 per persoon

Outdoor activiteiten in Tilburg bij de Voltage

Welkom bij De Voltage Outdoor Adventure: jouw ultieme bestemming voor avontuur en plezier! Naast onze indoor faciliteiten, brengen we nu het plezier naar buiten met een scala aan geweldige ervaringen.

Een van onze nieuwste toevoegingen is de mogelijkheid om een E-chopper te huren. Ontdek de omgeving van Tilburg op deze milieuvriendelijke en trendy manier. Geniet van de vrijheid van de open weg terwijl je comfortabel over de paden zoeft.

Voor een uitdagend avontuur bieden wij Citygame Tilburg aan. Duik in het hart van Tilburg en ontdek de stad op een geheel nieuwe manier. Los puzzels op, volg aanwijzingen en voltooi missies. Werk samen met je team om de hoogste score te behalen en ga de uitdaging aan die Tilburg te bieden heeft.

En het bekende spel “Wie is de Mol?” kan nu ook bij De Voltage gespeeld worden in het centrum van Tilburg. Voel de adrenaline terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen en verdachte acties. Ontmasker de mol met je team. Een geweldige activiteit vol spanning, intrige en teamwork!

Bij De Voltage staat veiligheid voorop. Onze ervaren activiteitenbegeleiders zorgen ervoor dat al onze outdoor activiteiten op een veilige en verantwoorde manier worden uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze outdoor activiteiten!

Let op
  • Meldt u 30 minuten voor uw eerste activiteit aan de kassa
  • De E-chopper mag bestuurd worden vanaf 18 jaar i.c.m. een geldig rijbewijs.
  • Indien u een E-chopper heeft gereserveerd dient er een geldig rijbewijs meegenomen te worden gedurende de rit.
  • Voor Citygame raden wij het gebruik van een powerbank sterk aan.
  • Bij slecht weer raden wij aan om een paraplu mee te nemen of regenkleding te dragen.
  • Slecht weer = geen garantie.