Achtergrondvorm
 

City Game Tilburg – ”De Ontvoering”

€ 15,00 per persoon
 
E-Chopper

E-Chopper Huren

 

Outdoor minigolf

€ 6,00 per persoon

Outdoor activiteiten in Tilburg bij de Voltage

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dosis avontuur in de prachtige omgeving van Tilburg en Brabant? Dan bent u bij De Voltage aan het juiste adres. Onze uitgebreide selectie van outdoor activiteiten belooft een opwindende ervaring voor alle leeftijden en niveaus. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de natuurlijke pracht van onze buitenfaciliteiten, waar plezier en avontuur samenkomen.

Bij De Voltage kan je terecht voor verschillende Outdoor activiteiten. Stap op een E-Chopper en ontdek de omgeving met een van onze tours. Of neem het tegen elkaar op tijdens een potje minigolf.

Let op
  • Meldt u 30 minuten voor uw eerste activiteit aan de kassa
  • De E-chopper mag bestuurd worden vanaf 18 jaar i.c.m. een geldig rijbewijs.
  • Indien u een E-chopper heeft gereserveerd dient er een geldig rijbewijs meegenomen te worden gedurende de rit.
  • Voor Citygame raden wij het gebruik van een powerbank sterk aan.
  • Bij slecht weer raden wij aan om een paraplu mee te nemen of regenkleding te dragen.
  • Slecht weer = geen garantie.
Achtergrondvorm

Verken onze diverse outdoor activiteiten

1. E-Chopper Verhuur

Stap aan boord van een van onze nieuwste toevoegingen en ontdek de omgeving van Tilburg op een milieuvriendelijke en trendy manier. Huur een E-Chopper en geniet van de vrijheid van de open weg terwijl u comfortabel over de paden zoeft. Ervaar de natuurlijke pracht van de regio op een unieke en opwindende manier.

2. Citygame Tilburg

Voor een uitdagend avontuur bieden wij Citygame Tilburg aan, waarbij u het hart van Tilburg verkent op een geheel nieuwe manier. Los puzzels op, volg aanwijzingen en voltooi missies terwijl u samenwerkt met uw team om de hoogste score te behalen. Ga de uitdaging aan die Tilburg te bieden heeft en beleef een dag vol plezier en teamwork.

3. Wie is de Mol? – Tilburg Editie

Het bekende spel “Wie is de Mol?” krijgt een nieuwe dimensie bij De Voltage in het centrum van Tilburg. Voel de adrenaline terwijl u op zoek gaat naar aanwijzingen en verdachte acties om de mol binnen uw team te ontmaskeren. Een geweldige activiteit vol spanning, intrige en teamwork die gegarandeerd voor onvergetelijke momenten zal zorgen.

4. Outdoor Minigolf

Onze outdoor minigolfbaan is ontworpen om u een unieke en uitdagende golfervaring te bieden. Met een combinatie van traditionele minigolfhindernissen en creatieve thematische elementen, wordt elke hole een nieuw avontuur. Laat uw bal door tunnels rollen, langs watervallen en over bruggen terwijl u de perfecte slag probeert te maken.

Veiligheid voorop

Bij De Voltage staat veiligheid voorop. Onze ervaren activiteitenbegeleiders zorgen ervoor dat al onze outdoor activiteiten op een veilige en verantwoorde manier worden uitgevoerd. Of u nu een ervaren avonturier bent of voor het eerst deelneemt aan outdoor activiteiten, wij zorgen ervoor dat uw ervaring zowel plezierig als veilig is. Waar wacht u nog op? Stap uit uw comfortzone en omarm de opwinding van outdoor avonturen bij De Voltage. Neem vandaag nog contact met ons op om uw avontuur te plannen!

Veelgestelde vragen