Bedrijfsfeest De Voltage

Bedrijfsfeest? De Voltage is dé plek!

Heb je bij het organiseren van een bedrijfsfeest al eens gedacht aan iets actiefs? De Voltage in Tilburg biedt het alternatief voor ouderwets borrelen in de kroeg. Een volledig verzorgd bedrijfsfeest met mogelijkheden te over zorgt voor een onvergetelijke dag voor jou en je medewerkers! Neem je collega's, klanten of zakenpartners mee in een onvergetelijk bedrijfsfeest, gevuld met indoor activiteiten, borrelen en heerlijk eten! Kies uit meer dan 50 verschillende indoor activiteiten of huur een van onze themazalen af voor een geheel verzorgde avond. Niemand verveeld zich bij De Voltage.

Bedrijfsfeest bij De Voltage gegarandeerd succes

Het indoor entertainment van De Voltage zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Niet alleen regelen we een geslaagd en swingend bedrijfsfeest voor jou en je collega's, ook verzorgen wij indoor activiteiten naar keuze. We houden rekening met de wensen en het beschikbare budget, zodat we een feest op maat kunnen maken. Neem voor een bedrijfsfeest contact op met een van onze medewerkers voor het maken van een afspraak. Ook kun je een gratis rondleiding reserveren om te bekijken of De Voltage iets is voor jouw bedrijfsfeest. Er is van alles mogelijk bij De Voltage. Zo kun je met een groep van maximaal 2000 personen bij ons terecht. Een bedrijfsfeest gevuld met indoor activiteiten van lasergamen, karten, paintball, escaperooms en nog veel meer. En dat alles onder 1 dak.

Uitgebreide mogelijkheden

U kunt voor het organiseren van een bedrijfsfeest bij De Voltage kiezen uit verschillende mogelijkheden. Denk daarbij aan unieke voorstellingen en vermaak tijdens een heerlijk diner door ons eigen entertainmentteam. Ook kunt u kiezen voor themafeesten, zodat de avond voor uzelf en uw medewerkers op fantastische en unieke wijze ingevuld wordt. Bij De Voltage heb je keuze uit verschillende themazalen voor uw bedrijfsfeest zoals:

  • Zonnetempel
  • Cuban Terras

Bekijk al onze beschikbare zalen op zaalverhuur.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!