Bedrijfsfeest De Voltage

Bedrijfsfeest? De Voltage is dé plek!

Heeft u bij het organiseren van een bedrijfsfeest al eens gedacht aan iets actiefs? De Voltage in Tilburg biedt u het alternatief voor ouderwets borrelen in de kroeg. Een volledig verzorgd bedrijfsfeest met mogelijkheden te over zorgt voor een onvergetelijke dag voor u en uw medewerkers!

Bedrijfsfeest bij De Voltage gegarandeerd succes

Het indoor entertainment van De Voltage zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Niet alleen regelen we een geslaagd en swingend bedrijfsfeest voor u, ook verzorgen wij activiteiten naar keuze.

We houden rekening met uw wensen en het beschikbare budget, zodat we een feest op maat kunnen maken. Neem contact op met een van onze medewerkers voor het maken van een afspraak. Ook kunt u een gratis rondleiding reserveren om te bekijken of De Voltage iets voor uw bedrijf is.

Uitgebreide mogelijkheden

U kunt voor het organiseren van een bedrijfsfeest bij De Voltage kiezen uit verschillende mogelijkheden. Denk daarbij aan unieke voorstellingen en vermaak tijdens een heerlijk diner door ons eigen entertainmentteam. Ook kunt u kiezen voor themafeesten, zodat de avond voor uzelf en uw medewerkers op fantastische en unieke wijze ingevuld wordt. Bij De Voltage heb je keuze uit verschillende themazalen voor uw bedrijfsfeest zoals:

  • Zonnetempel
  • Voltfactory
  • Cuban Terras

Bekijk al onze beschikbare zalen op zaalverhuur.

Bekijk de mogelijkheden

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Profiteer van voordeel en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!