• Milieuvriendelijk
  • Nieuw bij De Voltage

E-Chopper huren bij De Voltage!

Bij De Voltage zijn we trots om aan te kondigen dat we nu ook E-Choppers verhuren! Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid hebben we deze milieuvriendelijke transportoptie toegevoegd aan ons assortiment. Met ons dak vol zonnepanelen streven we naar een groenere toekomst, en het aanbieden van E-Choppers sluit perfect aan bij deze missie. Met onze E-Choppers kan je genieten van een geruisloze rit in de natuur. Scheur jij van terras naar terras of ontdek je de mooie omgeving van Tilburg, bekijk dan snel onze mogelijkheden om een E-Chopper te huren.

Ontdek onze milieuvriendelijke E-Choppers

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid terwijl je geniet van de wind door je haren en de zon op je gezicht tijdens een rit op onze E-Choppers, beschikbaar bij De Voltage! Met een vloot van maar liefst 30 E-Choppers bieden we de perfecte gelegenheid om te genieten van de omgeving. Huur de E-Chopper voor een vast aantal uur of combineer je rit met andere indoor activiteiten die De Voltage te bieden heeft. Boek je E-Chopper rit via de boekingsmodule hieronder!

Wil je graag een E-Chopper tour boeken in combinatie met indoor activiteiten van De Voltage? Vraag dan een offerte aan of neem telefonisch contact op.


Let op
  • Rijbewijs AM en/of B verplicht.
  • 16+
  • Borg enkel contant!
  • Neem uw rijbewijs altijd mee naar De Voltage als u gaat rijden met onze E-Choppers.

Wij beschikken over twee 2-persoons e-choppers.
De bijrijder mag niet ouder zijn dan 15 jaar.
Het gewicht mag samen maximaal 130 kg bedragen.
De e-chopper beschikt niet over een stoeltje, de bijrijder dient zelfstandig te kunnen zitten en zichzelf vast te houden.

Extra informatie

Per E-Chopper vragen we een borgbedrag van € 50,-  met een maximum bedrag van € 150,- per groep.

Deze borg dien je contant te betalen en krijg je enkel contant terug als de E-Chopper in dezelfde staat weer terug is gebracht.

In geval van regen is het niet mogelijk om de reeds betaalde activiteit te annuleren. Echter bij bijv. code rood zal het uitje vanuit De Voltage geannuleerd worden en kijken we naar mogelijke indoor activiteiten als alternatief.

Achtergrondvorm

Optimaal genieten met E-Chopper tochten

Ontdek de prachtige omgeving rondom De Voltage op een milieuvriendelijke manier met onze E-Chopper tours! Rijd over bekende paden of ontdek nieuwe kronkelende wegen terwijl je geniet van de buitenlucht. We hebben verschillende routes uitgestippeld die jullie kunnen volgen. Van een 1 uur durende tour tot een route voor een hele dag op de E-Chopper. We brengen je met onze routes lang de mooiste plekjes in onze omgeving.

Als je liever niet gebonden bent aan een vaste route tijdens je E-Chopper tour, is dat geen probleem! Onze elektrische choppers zijn uitgerust met een universele telefoonhouder, zodat je gemakkelijk de weg terug kunt vinden naar het startpunt met behulp van je mobiele telefoon. Of je nu alleen op pad gaat of met vrienden en familie, onze E-Choppers bieden een unieke manier om de natuur te verkennen terwijl je geniet van het gemak van elektrisch rijden.

Een duurzaam uitje op wielen

Ervaar het meest milieuvriendelijke avontuur op twee wielen! Een dagje op pad met een E-Chopper is altijd een succes. Ga voor E-Chopper verhuur voor een paar uur of voor een gehele dag, samen met je vrienden of vriendinnen. Het is een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of als onderdeel van een gezellig bedrijfsuitje. Huur een E-Chopper en geniet van een dag vol plezier en activiteit!

Vooraf ontvang je een uitgestippelde route afhankelijk van het tijdsduur van jouw huurperiode. De tarieven van het huren van een E-Choppers zijn als volgt:

  • 1,5 uur: € 27,50
  • 2 uur: € 32,50
  • 3 uur: € 37,50
  • Hele dag: € 52,50 (max. 55 km)

Veelgestelde vragen