• 450 meter lang technisch circuit

Ben jij de snelste?

Met de snelle Sodi karts scheur jij over het 450 meter lange technische circuit. Met snelheden tot wel 50 km/h vlieg jij over de fly-over en maneuvreer jij de karts door één van de uitdagende bochtencombinaties.

Je wordt pas echt beter bij het rijden van meerdere heats, analyseer in de pauze jouw stuurkunsten en breng verbeteringen in de tijden aan!

De layout van onze kartbaan!

Let op

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Reserveer dan online de activiteit “Familieheat” of  neem telefonisch contact op met De Voltage.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 14 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  • Je dient minimaal 8 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot 14 jaar rijd je in een Familieheat met andere kinderen en familieleden. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
  • Wij hebben kleine karts voor personen vanaf 1,35 meter en grote karts voor personen vanaf 1,50 meter.
  • Nee deze activiteit is op open-inschrijving. Er kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kunt u voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €264,- per heat, hierbij koop je de 14 plekken op.
  • Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.
  • Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.
  • Ja, dat is zeker mogelijk. Voor kinderen onder de 14 jaar dien je een familieheat te boeken. Indien de kinderen boven de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.
  • Je kan dan ook kiezen voor een echte skelterrun. De vrijgezel kan eerst even een snelle ronde neerzetten in de skelter, onder toeziend oog van jullie. Je dient wel met minimaal 14 personen te zijn of de heat af te nemen voor 14 personen. De rijtijd bedraagt daarna 9 minuten. Hilariteit gegarandeerd!
  • Het is een ieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.