Samen karten met de kids?

Willen jullie graag de snelheid ervaren van onze karts? Rijden over de fly-over en door de bochten scheuren? Dat kan. In een Familieheat rijden jullie met andere kinderen en groepsleden in een samengestelde heat, de ideale eerste ervaringen met karten. Misschien zet een van jullie wel de snelste rondetijd neer! Een familieheat karten is de perfecte activiteit voor de familie of een kinderfeest!

Karten met een kind tussen de 1,20m en 1,35m? Bekijk onze Double kart

Let op

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht.

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie
  • Onder de 14 jaar? Familieheat.
  • Maximaal 12 rijders.
  • Aangepast rijtempo.

Veelgestelde vragen

  • Voor de activiteit Karten hanteren wij een minimale leeftijd van 8 jaar of ouder. Alle kinderen onder de 14 jaar rijden altijd in een familieheat. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
  • Voor het Karten is de minimale lengte 1,35 meter verplicht. Vanaf 1,35 tot 1,50 meter rijd je in een kinderkart en vanaf 1,50 meter rijd je in een volwassenkart. Ben je nog te klein? Dan is de Double Kart wellicht iets voor jullie!
  • Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met jouw ouders – of begeleiders en andere kinderen. Alle racers die deelnemen aan de familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring. Let op dat je bij het online reserveren de activiteit familieheat kiest.
  • Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd deelnemen aan een familieheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €210,- per heat, hierbij koop je alle beschikbare plekken op.
  • Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt. Het is vanwege veiligheid en logistiek niet mogelijk 2 heats direct achter elkaar te rijden.
  • Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende- en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.
  • Ja, dat is zeker mogelijk. Indien de kinderen onder de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal in een familieheat. Indien de kinderen 14 jaar of ouder zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.