Bijbaan Activiteiten medewerker

Ben jij de gemotiveerde en sociale activiteitenbegeleider die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze activiteiten afdeling!

 

Horeca medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de horeca? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage!

 

Bijbaan Voltkids Medewerker

Als Voltkids Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en kinderen. Je staat paraat om vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat onze gasten een geweldige tijd hebben.

 

Open sollicitatie

Een open sollicitatie voor een andere functie mag natuurlijk ook altijd, wellicht kan je ons overtuigen dat wij niet zonder jou kunnen!

Achtergrondvorm

Wij hebben de werkplaats als Escape Room gespeeld, wat een mooie technische ruimte! Binnenkort gaan we voor Het Ketelhuis!

Ik ben gisteren met mijn beste vriendinnen komen Lasergamen. Het veld was echt super mooi en we komen zeker terug!

Ik heb onlangs het All-in Day Out arrangement bij De Voltage gedaan en het was absoluut geweldig! Alles was perfect geregeld en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Dit arrangement zou ik zeker aanraden!

Ik heb een geweldige tijd gehad bij De Voltage met al mijn vrienden! De bar heeft een goede sfeer.

Zeer behulpzaam personeel, dat goede service verleend!

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.