• Grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant
  • Meerdere verdiepingen
  • Allernieuwste EVO-6 systeem

Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving!

Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. De ideale activiteit voor een spannende en competitieve avond uit. De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!

Lasergamen kinderfeestje

Is er iemand jarig en wil je graag een origineel kinderfeestje organiseren? Vier dan het ultieme kinderfeestje vol spanning tijdens het lasergamen. Met een lasergamen kinderfeestje kunnen de kinderen gewapend met laserguns de spannende gethematiseerde area betreden. Verstoppen, strategieën bedenken en proberen de infraroodstralen te ontwijken zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje!

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico voor het gehele gezelschap!

Voor het lasergame hanteren wij een minimale lengte van 1,20 meter.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  • Voor de activiteit Lasergame hanteren wij een minimale leeftijd van 7 jaar & minimale lengte 1,20. Dit omdat de lasergame area als spannend ervaren kan worden. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
  • Voor het indoor lasergamen dien je minimaal 1,10 meter te zijn. Voor de kleine spelers hebben we een schouderkussen om het dragen van het pak wat makkelijker te maken!
  • Nee Lasergame is op open-inschrijving. Er kunnen tegelijkertijd 18 spelers deelnemen aan een sessie. Mocht je een sessie exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €198,- per sessie, hierbij koop je de 18 plekken op.
  • Eén Lasergame sessie duurt 12 minuten. Indien je meerdere sessies boekt zitten er tussen deze sessies pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 lasergamesessies hebt geboekt dat je dan 24 minuten aan een stuk aan het spelen bent.
  • Dat proberen wij wel altijd op voorhand mogelijk te maken. Helaas kunnen wij dit nooit garanderen, Lasergame is geen exclusieve activiteit en heeft een open-capaciteit van 18 deelnemers.
  • Lasergamen is een spannende activiteit waarbij deelnemers uitgerust met laserguns de strijd met elkaar aangaan in een speciaal ontworpen area. Het doel is om tegenstanders te raken met onschadelijke infraroodstralen die door een laservest worden gedetecteerd. Spelers richten hun laserguns op de lichtvlakken op het pak van tegenstanders om punten te scoren.
  • De kosten om bij ons te komen indoor lasergamen zijn €11,00 per persoon. Wil je liever 2x achter elkaar? Dan kost het slechts €18,00 per persoon.
  • Lasergamen heeft een geweldig voordeel: het doet geen pijn als je geraakt wordt! Dankzij het laservest wordt de laserstraal opgevangen en aangegeven of je bent geraakt. De rode lichtstraal van het pistool richt je op de lichtvlakken op het pak van je tegenstanders om punten te scoren.
Achtergrondvorm

Wij hebben de werkplaats als Escape Room gespeeld, wat een mooie technische ruimte! Binnenkort gaan we voor Het Ketelhuis!

Ik ben gisteren met mijn beste vriendinnen komen Lasergamen. Het veld was echt super mooi en we komen zeker terug!

Ik heb onlangs het All-in Day Out arrangement bij De Voltage gedaan en het was absoluut geweldig! Alles was perfect geregeld en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Dit arrangement zou ik zeker aanraden!

Ik heb een geweldige tijd gehad bij De Voltage met al mijn vrienden! De bar heeft een goede sfeer.

Zeer behulpzaam personeel, dat goede service verleend!

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.