• Moeilijkheidsgraad 2 - Gemiddeld

Treed binnen…

Welkom bij het Voltcomplex, een plek waar mysterie en spanning samenkomen. Het complex heeft een lange geschiedenis en er gaan veel verhalen over rond. Eén van die verhalen gaat over de vermiste directeur F. Haltsman. Al jarenlang is hij spoorloos verdwenen en niemand weet wat er met hem is gebeurd. Zijn kantoor en persoonlijke bezittingen zijn nog steeds aanwezig in het complex en niemand durft zijn kamer te betreden.

Maar nu is het aan jullie, de uitdaging om de kamer van de vermiste directeur te betreden is aangegaan. We moeten jullie er wel bij vertellen dat de deur gemakkelijk in het slot valt, dus pas op! Betreden op eigen risico. Maar voel je vrij om rond te kijken en alle raadsels te kraken die je tegenkomt.

Het is onmogelijk om te ontsnappen zonder gebruik te maken van jullie hersenen. Teamwork en samenwerking zijn de sleutels tot succes om vrij te komen. Jullie zullen moeten samenwerken om de aanwijzingen te vinden en de puzzels op te lossen die de directeur heeft achtergelaten. Alleen dan zullen jullie in staat zijn om te ontsnappen uit deze kamer.

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Adviesleeftijd 16+

Extra informatie

Met meer dan 8 personen? Dan kunnen we jullie gezelschap verdelen over meerdere kamers. Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Achtergrondvorm

Meer Escape Rooms

 

Escape Room ‘De Fanfare’

€ 16,50 per persoon
 
escape room de kleedkamer

Escape Room ‘De Kleedkamer’

€ 16,50 per persoon
 
escape room de keuken

Escape Room ‘De Keuken’

€ 16,50 per persoon
 
Bachelorette Party

Escape Room ‘Dr. Alfred’

€ 16,50 per persoon
 

Escape Room ‘Het Ketelhuis’

€ 16,50 per persoon
 

Escape Room ‘Jan van Tilborg’

€ 16,50 per persoon
 

Escape Room ‘Mevr. M. Bierens Laborante’

€ 16,50 per persoon