• Moeilijkheidsgraad 1 - Makkelijk

Treed binnen…

Hoofdlaborante Mevr. M. Bierens, heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende vormen en levensduur van de elektrische producten afkomstig uit het Voltcomplex. Het lab waar deze waardevolle informatie wordt bewaard is echter goed afgesloten en alleen toegankelijk voor gekwalificeerd personeel. Durven jullie de uitdaging aan te gaan tegen de raadsels die jullie te wachten staan? Misschien kunnen jullie dan zelfs de deur van het lab openen en wie weet… zien we jullie alsnog terug?

Ontsnappen uit het lab is alleen mogelijk met behulp van jullie hersenen. Teamwork en samenwerking zijn de sleutelwoorden om succesvol te zijn en uit te breken. Ben jij klaar voor deze uitdagende missie en ben je bereid om alles op alles te zetten om te slagen?

Reserveer dan nu ‘’Mevr. M. Bierens Laborante’’ en neem het op tegen de uitdagende raadsels en puzzels van het Voltcomplex!

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Adviesleeftijd 16+

Extra informatie

Met meer dan 6 personen? Dan kunnen we jullie gezelschap verdelen over meerdere kamers. Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen