0135800007

Arrangementen

Een arrangement voor elke gelegenheid

Bij De Voltage willen we u graag op maat bedienen. Zo zijn er speciale arrangementen voor afzonderlijke gelegenheden. Er is een arrangement speciaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook aparte arrangementen speciaal voor een bedrijfsfeest, groepsuitje, familieuitje, welke gelegenheid dan ook! Staat uw ideale arrangement er niet tussen? Liever een andere volgorde of andere combinatie? Neem gerust contact met ons op en we maken een programma op maat.

Een heerlijk dagje weg

Dat zal u altijd zien, lekker aan het karten, ziet u de zwart-wit geblokte vlag in de verte wapperen. Hoe mooi is het dan wanneer er nog een aantal indoor activiteiten op de planning staan. Of net niet uit een Escape Room ontsnapt? Wat dacht u van een herkansing in een andere Escape Room. Met een arrangement ervaart u het allemaal bij De Voltage.

Een dag om nooit meer te vergeten

Tussen de arrangementen vindt u ook de leukste kinderfeesten. Met een kinderfeestarrangement spelen de kinderen een hele dag in onze indoorspeeltuin Voltkids. Ook bevat een kinderfeestarrangement vele andere extra’s om het kinderfeest helemaal compleet te maken. Zoek het kinderfeestje dat het beste past bij uw wensen.

Sommige kinderfeesten bevatten standaard upgrades. Met de upgrades kunt u activiteiten doen zoals karten, lasergamen, bowlen bij De Voltage. Het aantal upgrades is afhankelijk van het kinderfeestje dat u kiest! Sommige kinderfeesten bevatten zelfs 3 upgrades!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.