0135800007

Arrangementen

Een arrangement voor elke gelegenheid

Bij De Voltage willen we je graag een feest op maat bieden. Staat jou ideale arrangement er niet tussen? Liever een andere volgorde of andere combinatie? Neem gerust contact met ons op en we maken een programma op maat. Denk bijvoorbeeld aan een rondje in de Spaceball voor de vrijgezel of kun jij de baas wel eens schieten? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid met de Bunny Hunt! Vrijgezellenfeesten, Bedrijfsfeesten maar ook een gezellige familiedag voor jong en oud kunnen wij maatwerk bieden.

 

 

Een heerlijk dagje weg

Dat zal je altijd zien, lekker aan het karten, zie je de zwart-wit geblokte vlag in de verte wapperen. Hoe mooi is het dan wanneer er nog een aantal indoor activiteiten op de planning staan. Of net niet uit een Escape Room ontsnapt? Wat dacht je van een herkansing in een andere Escape Room. Met een arrangement ervaar je  het allemaal bij De Voltage.

Een dag om nooit meer te vergeten

Tussen de arrangementen vindt je ook de leukste kinderfeesten. Met een kinderfeestarrangement spelen de kinderen een hele dag in onze indoorspeeltuin Voltkids. Ook bevat een kinderfeestarrangement vele andere extra’s om het kinderfeest helemaal compleet te maken. Zoek het kinderfeestje dat het beste past bij jou wensen.

Sommige kinderfeesten bevatten standaard upgrades. Met de upgrades kun je activiteiten doen zoals karten, lasergamen, bowlen bij De Voltage. Het aantal upgrades is afhankelijk van het kinderfeestje dat je kiest! Sommige kinderfeesten bevatten zelfs 3 upgrades!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.