Inbegrepen in dit arrangement

  • Entree tot de binnenspeeltuin
  • Upgrade jouw feest met activiteiten bij De Voltage
  • Onbeperkt ranja, één zakje chips, een ijsje en een cadeautje voor de jarige

Op zoek naar een kinderfeestje?

Organiseer een kinderfeestje bij Voltkids indoor adventure, het jongere broertje van De Voltage. Voltkids is een binnenspeeltuin vol leuke specials, gegarandeerd succes!

We bieden diverse arrangementen aan die zorgen voor een onvergetelijk feestje. Onze arrangementen zijn speciaal samengesteld om alle kinderen te laten genieten en bevatten alles wat je nodig hebt voor een fantastisch feest.

Bij elk arrangement is entree tot de binnenspeeltuin inbegrepen, zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de verschillende speeltoestellen, klimrekken, glijbanen en nog veel meer. Ze zullen zich geen moment vervelen! Daarnaast zorgen we ervoor dat de kinderen voldoende verfrissing hebben met onbeperkt ranja. Niemand zal dorstig zijn tijdens het feestje!

Om het feestje extra speciaal te maken, hebben we een gereserveerde tafel voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Op deze manier hebben jullie een eigen plek om cadeautjes uit te pakken, te zingen en te genieten van het feest. En natuurlijk krijgt de jarige een leuk cadeautje van ons om de dag nog specialer te maken.

Wat is een feestje zonder iets lekkers? Bij elk arrangement krijgt elk kindje een heerlijk ijsje en een zakje Nibbit chips om van te smullen. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om een kindermenu toe te voegen aan het arrangement. De kinderen kunnen dan genieten van onbeperkt frietjes met mini frikandellen en kipnuggets. Het is een feestmaal waar ze zeker van zullen genieten!

Maar daar houdt het plezier niet op. Bij Voltkids kun je het feestje ook upgraden met spannende activiteiten bij De Voltage. Kies uit een scala aan opties, waaronder karten, lasergame, bowlen, minigolf, lasersquash, bungee soccer, rodeostier, footpool, kinder escape room en kids reball. Deze activiteiten zorgen voor nog meer avontuur en plezier tijdens het feestje. Er is voor elk kind wat wils!

Is zit iets voor jullie? Neem dan een kijkje op de website van Voltkids!

Let op

Voltkids is leuk voor kinderen tot en met 12 jaar.
Per feestje mogen er twee begeleiders gratis mee naar binnen.

Extra informatie

Voor verdere details over kinderfeesten bij Voltkids verwijzen we je graag door naar de website van Voltkids.

Mocht u dan toch nog vragen hebben kunt u telefonisch contact met ons opnemen.