• Groene minigolfbaan midden in de stad!
  • Geschikt voor alle leeftijden

Hapje, drankje, zonnetje en minigolf? Dat kan!

De outdoor minigolfbaan bij De Voltage is weer geopend en klaar om jullie te verwelkomen. Midden in onze prachtige stad bevindt zich een groene oase van plezier, met maar liefst 15 uitdagende holes die geschikt zijn voor jong en oud.

Wat is er nu leuker dan genieten van een heerlijk potje minigolf in de frisse buitenlucht? Onze minigolfbaan is gelegen aan een gezellig terras, zodat je tussen de spelletjes door kunt ontspannen en genieten van een verfrissend drankje. Het is de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of collega’s en een geweldige tijd te beleven.

Met de zomer in volle gang, is dit de perfecte gelegenheid om van het mooie weer te profiteren. Onze outdoor minigolfbaan biedt een leuke en spannende ervaring voor iedereen, of je nu een doorgewinterde minigolfkampioen bent of het gewoon leuk vindt om een balletje te slaan. Elke hole is ontworpen om je vaardigheden op de proef te stellen en je uit te dagen om je beste swing naar boven te halen.

Houd er rekening mee dat we de minigolfbaan bij slecht weer mogelijk moeten sluiten om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Maar maak je geen zorgen, zodra het weer opklaart, staan onze deuren weer wagenwijd voor je open.

Let op

Met slecht weer mogelijk gesloten.

Extra informatie

Deze activiteit is online niet beschikbaar om te boeken. Neem telefonisch contact met ons op.