Inbegrepen in dit arrangement

Activiteit naar keuze

1x Activiteit naar keuze

escape room

1x Escape Rooms

Lasergamen

1x Lasergame

1x Rodeostier voor de vrijgezel

2x Consumptie munten

 • Rondje op de rodeostier enkel voor de vrijgezel!
 • Gegarandeerd onvergetelijk plezier!

Vrijgezellenfeest bij De Voltage

Is het tijd om je beste vriendin/vriend, zus of broer voor de laatste keer lekker los te laten gaan op haar vrijgezellen dag, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest, bachelorette party of bachelor party! Voor dit arrangement heb je een dag vol met leuke activiteiten. Probeer met z’n alle te ontsnappen uit een escaperoom, zoek dekking tijdens een potje lasergame en kies één activiteit naar keuze. Daarnaast speciaal voor de vrijgezel een rondje op onze rodeostier of laat hem of haar lekker doldraaien in de spaceball. Bij dit arrangement zitten ook 2 consumptiemunten p.p. Willen jullie blijven eten? Dat kan voor maar €27,50 p.p. !
Kies voor onbeperkt eten van ons pitstopmenu, een heerlijk buffet met gerechten die live voor je bereidt worden. Of ga gezellig met z’n allen van de plaat eten en kies voor het steengrillen. Nog een potje bowlen erbij? Dat kan voor maar 26,50 per baan! Vraag hier een offerte aan dan plannen we een leuk programma voor jullie in.
Let op

Enkel een rondje op de rodeostier voor de vrijgezel!

Extra informatie

Voor de extra activiteit kan je kiezen uit:

 • Lasergame
 • Footpool
 • Bungee Soccer (minimaal 10 personen)
 • Sumo Worstelen
 • Rodeo Stier
 • Shooters Challenge
 • Bowlen
Achtergrondvorm

Waarom kiezen voor De Voltage voor een Bachelor Party?

Bij De Voltage draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen. Wij bieden alle ingrediënten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest:

 1. Diverse Activiteiten: Met meer dan 40 verschillende activiteiten bieden wij voor elk wat wils. Van spannende escape rooms tot adrenaline-pompende indoor karten, en van uitdagende lasergames tot een leuke rodeorite, wij hebben alles om uw dag compleet te maken.
 2. Sfeervolle Ruimtes: Onze thematisch ingerichte ruimtes bieden de perfecte setting voor een onvergetelijk feest.
 3. Cafés en Restaurants: Geniet van heerlijk eten en drinken in onze diverse cafés en restaurants. Of u nu zin heeft in een uitgebreid diner of gewoon wilt ontspannen met een drankje, wij zorgen ervoor dat uw smaakpapillen worden verwend.
 4. Programma op maat: Heeft u speciale wensen voor uw bachelorettefeest? Geen probleem! Ons ervaren team staat klaar om samen met u een programma op maat samen te stellen, zodat uw feest precies zo wordt als u het zich had voorgesteld.

Unieke ervaring voor elke Bachelorette/Bachelor

Bij De Voltage geloven we dat geen twee bachelorettefeesten hetzelfde hoeven te zijn. Daarom streven we ernaar om elk feest uniek en onvergetelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een dag vol adrenaline en avontuur of juist naar ontspanning en verwennerij, ons ervaren team staat klaar om uw wensen tot leven te brengen. Met onze uitgebreide faciliteiten en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw bachelorettefeest bij De Voltage een dag wordt die u en uw vriendinnen nog lang zullen koesteren.

Veelgestelde vragen