0135800007

Werken bij

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan moet u bellen naar De Voltage om aan te geven dat het een familieheat betreft.


Horeca medewerker
Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige  bijbaan in de horeca? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag! Vandaag ben jij het visitekaartje van het bedrijf en biedt jij op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Van bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten, jij weet precies hoe jij het mensen naar de zin kunt maken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten.

Tevens begeleidt jij met je gezellige collega’s in de avond de eetshift voor de vele groepen personen welke genieten van één van de vele dineropties binnen ons bedrijf. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.

Wat heb jij te bieden als horeca medewerker?
Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar anne@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Sales- office medewerker
Vrolijkheid en enthousiasme gezocht!

Zoek jij een uitdaging waarbij commerciële vaardigheden en gastvrijheid hand in hand gaan met elkaar? Stop dan met zoeken, wij hebben de perfecte baan voor jou. Momenteel zoeken wij een versterking van ons team.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag komen er diverse grote gezelschappen genieten van een actief en verzorgd dagje uit! Naast het voortraject ben jij ook vandaag het eerste aanspreekpunt voor de diverse contactpersonen en gezelschappen. Jij verwerkt aanvragen en biedt de helpende hand bij het creëren van het perfecte dagje uit. Jij onderhoudt de relaties met diverse opdrachtgevers, leveranciers en nevenbedrijven. Of het nu om e-mailing, telefonie of mondelinge conversaties gaat, door jouw spontaniteit en kennis van het bedrijf weet jij als geen ander hoe jij moet inspelen op de wensen van onze gasten. De gasten ontvangen wij voor een dagprogramma waarbij gecombineerde diners en feestavonden meer regel zijn dan uitzondering. Dit betekend dat de werkzaamheden ook plaatsvinden in de weekenden en avonden.

Wat heb jij te bieden als Office- en Sales medewerker?

Je hebt ervaring met office- en Sales werkzaamheden en hebt affiniteit met de Leisure. Flexibel, gastgericht, stressbestendig en commercieel zijn eigenschappen die jij ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en staat sterk in jouw schoenen.

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar anne@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Open sollicitatie?
Een open sollicitatie voor een andere functie mag natuurlijk ook altijd, wellicht kan je ons overtuigen dat wij niet zonder jou kunnen! Mail ons op anne@devoltage.nl