Achtergrondvorm

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan in de horeca? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastgerichte werknemers voor onze horeca afdeling binnen De Voltage!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij binnenkomst bespreek je het scenario met de horecamanager, het draaiboek voor deze drukke maar gezellige dag! Vandaag ben jij het visitekaartje van het bedrijf en biedt jij op een enthousiaste en spontane manier horeca aan, aan onze gasten. Van bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten, jij weet precies hoe jij het mensen naar de zin kunt maken. Doordat jij extrovert bent en het horecabloed in je zit verleen jij op perfecte wijze gastvrijheid richting onze gasten.

Tevens begeleidt jij met je gezellige collega’s in de avond de eetshift voor de vele groepen personen welke genieten van één van de vele dineropties binnen ons bedrijf. Na deze drukke maar gezellige werkdag praat jij onder het genot van een drankje nog even na met je collega’s van de diverse afdelingen.

Wat heb jij te bieden als horeca medewerker?

Je hebt ervaring en affiniteit met horeca en bent beschikbaar in het weekend. Flexibel, gastgericht, enthousiast en oplossingsgericht zijn eigenschappen die jij als medewerker ten volste bezit. Je bent communicatief vaardig en houdt van gezelligheid. Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar horeca@devoltage.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.