• Altijd mooi weer bij De Voltage
  • Geldig van 8 juli t/m 25 augustus 2024
  • Het leukste indoor zomeruitje

Kom deze zomer naar De Voltage en profiteer van onze geweldige VakantieDeal!

Van 8 juli tot en met 25 augustus 2024 kan je bij De Voltage profiteren van een speciale aanbieding: twee rondes karten en twee rondes lasergamen per persoon voor maar €32,50 euro.

Bij De Voltage hoef je je geen zorgen te maken over het weer, want bijna al onze activiteiten vinden binnen plaats. Dus zelfs als het buiten regent of te warm is, kan je bij ons terecht voor een dag vol spanning en avontuur.

Met deze VakantieDeal willen we ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft bij De Voltage. Of je nu jong of oud bent, een fan bent van karten en lasergamen of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, deze deal is perfect voor jou.

Het is een fantastische deal die je niet mag missen!

Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden, familie of collega’s op en boek de VakantieDeal!

Let op

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Reserveer dan de VakantieDeal Familieheat of neem telefonisch contact op met 013-5800007.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 16 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.