013 580 00 07

Karten – Familieheat

Reserveren Karten – Familieheat
Is verplicht
Is verplicht
15 p.p
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Vanwege de maatregelen rondom corona is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2,- en mag u erna uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Samen karten met je papa en/of mama?

Wil jij graag de snelheid ervaren van onze karts? Rijden over de fly-over en door de bochten scheuren? Dat kan. In een Familieheat rijdt jij met andere kinderen en met gezinsleden in een samengestelde heat, de ideale eerste ervaringen met het karten. Misschien zet jij wel de snelste rondetijd neer en weet jij van papa of mama te winnen!
Een familieheat karten is de perfecte activiteit voor jou en je gezin voor een onvergetelijk avondje uit.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Veelgestelde vragen

//

Hoe groot moet ik zijn voor het karten in een familieheat?

Voor het karten is de minimale lengte 1,35m. Je rijdt dan in kinderkarts, als je 1.50m bent of groter dan kan je in een reguliere kart racen. Ben je nog wat te klein, niet getreurd! We hebben ook een Duo- en Dubbel-kart.

//

Hoe oud moet ik zijn voor het karten in een familieheat?

Je dient minimaal 6 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot de 14 jaar rijdt je dan in een samengestelde Familieheat met andere kinderen of familie.

//

Wat doen jullie aan veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvangt u als rijder een helm, een brandvrije jas en neksteun. Tevens krijgt u een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baanmarshalls ten allen tijden aanwezig tijdens uw heat. Daarnaast hebben wij de capaciteit voor Familieheats verminderd naar 12 rijders, hierdoor kunnen wij nog meer aandacht besteden aan de kinderen.

//

Waar moeten wij nog meer aan denken als het om veiligheid gaat?

Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met slippers te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoordt is. Voor deelname aan de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

//

Is een Familieheat altijd mogelijk binnen openingstijden?

Nee, helaas is dit niet altijd mogelijk. U kunt de beschikbaarheid telefonisch bij ons opvragen en direct reserveren.

//

Rijden er ook andere deelnemers mee tijdens mijn heat?

Dat is zeker mogelijk. Er kunnen tegelijkertijd 12 rijders deelnemen aan een heat. Mocht u een heat exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €180,- per heat, hierbij koopt u de 12 plekken op.

//

Wanneer ik meerdere heats reserveer worden deze dan direct achter elkaar geplaatst?

Aangezien karten een intensieve activiteit is zullen wij altijd minimaal 10 minuten pauze hanteren tussen de heats in. Het is namelijk belangrijk om even te rusten tussendoor.