0135800007

Karten – Familieheat

Vanaf € 16.50 pp
Reserveren Karten – Familieheat
Is verplicht
Is verplicht
16.50 pp
€16.50 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 12 personen voor deze activiteit

LET OP! Voor kinderen onder de 14 jaar kunt u enkel telefonisch of per e-mail reserveren

 

 

Samen karten met je papa en/of mama?

Wil jij graag de snelheid ervaren van onze karts? Rijden over de fly-over en door de bochten scheuren? Dat kan. In een Familieheat rijd jij met andere kinderen en gezinsleden in een samengestelde heat, de ideale eerste ervaringen met het karten. Misschien zet jij wel de snelste rondetijd neer en weet jij van papa of mama te winnen! Een familieheat karten is de perfecte activiteit voor jou en je gezin voor een onvergetelijk avondje uit.

Alle racers die deelnemen aan de familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring.

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie

LET OP:

Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht.

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij? Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met jouw ouders – of begeleiders en andere kinderen.

Familieheats zijn enkel telefonisch of per e-mail te boeken!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Karten hanteren wij een minimale leeftijd van 8 jaar of ouder. Alle kinderen onder de 14 jaar rijden altijd in een familieheat. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het Karten is de minimale lengte 1,35 meter verplicht. Vanaf 1,35 tot 1,50 meter rijd je in een kinderkart en vanaf 1,50 meter rijd je in een volwassenkart. Ben je nog te klein? kijk dan eens hier

//

Wat is een Familieheat?

Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met jouw ouders – of begeleiders en andere kinderen. Alle racers die deelnemen aan de familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring. Het reserveren hiervoor kan telefonisch, via de chat of per mail.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 12 personen tegelijkertijd deelnemen aan een familie-kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €198,- per heat, hierbij koop je alle beschikbare plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze kart CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende- en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik tegelijk met mijn kinderen rijden?

Ja, dat is zeker mogelijk. Indien de kinderen onder de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal in een familieheat. Indien de kinderen boven de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.