0135800007

Fight or Flight…?

Vanaf € 55 pp
Reserveren Fight or Flight…?
Is verplicht
Is verplicht
55 pp
€55 (Prijs pp)
Selecteer10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wat je allemaal gaat doen

Onze nummer 1!

Voor iedereen wat wils, een arrangement voor een leuke en actieve dag. Met maar liefst 5 verschillende activiteiten heb je een vullend programma. Ga je de strijd aan of vlucht je weg van de groep. Fight of Flight?!

Bij dit arrangement zitten ook 2 consumptiemunten p.p.

Willen jullie blijven eten? Dat kan voor maar €27,50 p.p. !
Kies voor onbeperkt eten van ons pitstopmenu, een heerlijk buffet met gerechten die live voor je bereidt worden. Of ga gezellig met z’n allen van de plaat eten en kies voor het steengrillen.

Vraag hier een offerte aan dan plannen we een leuk programma voor jullie in.

Extra informatie

Het Fight or Flight arrangement bestaat uit:
- Karten
- Lasergame
- Farmers Fight
- Bungee Soccer
- Rodeostier
- 2 consumptie munten per persoon

Let op:
Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen.

Voor het karten dien je minimaal 1,35 te zijn.
Is er iemand onder de 14 jaar bij het gezelschap? Dan dien je dit bij het reserveren aan te geven. Wij plannen dan een familyheat voor jullie in.

Veelgestelde vragen

//

Hoe lang duurt dit arrangement?

Je bent ongeveer 4,5 uur bezig met dit arrangement, dit kan afwijken i.v.m. de beschikbaarheid en groepsgrootte maar wij nemen de planning altijd met je door!

//

Moet ik vooraf reserveren voor dit arrangement?

Ja, dit is wel verstandig. Vergeten je uitje te plannen? Geen probleem wij spreken de mogelijkheden ook graag met je door!

//

Mag ik zelf de volgorde bepalen van de activiteiten?

Je mag op voorhand altijd aan ons een voorkeur opgeven. Wij kijken aan de hand van de beschikbaarheid wat mogelijk is.

//

Kan ik extra's toevoegen aan het arrangement?

Ja natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Je kan alle activiteiten en horecaproducten toevoegen aan jullie uitje. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij helpen je dan graag verder.an jullie uitje, precies zoals jullie dat wensen. Neem telefonisch contact met ons op of per e-mail, wij helpen je dan graag verder.

//

Waar kunnen we de consumptiemunten voor gebruiken?

De consumptiemunten kan je uitgeven in de bar voor zowel eten als drinken. Je kan vooraf in de offerte meerdere munten opnemen of ter plaatse bij de receptie munten kopen.

//

Hoe oud moet je zijn voor dit arrangement?

Je dient minimaal 6 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot 14 jaar rijd je in een familyheat met andere kinderen en familieleden. Voor deelname aan een activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.