0135800007

Re-ball – Paintball 2.0

Vanaf € 20 pp
Reserveren Re-ball – Paintball 2.0
Is verplicht
Is verplicht
20 pp
€20 (Prijs pp)
Selecteer6 tot maximaal 18 personen voor deze activiteit

LET OP!

Voor deze activiteit dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Vergeet je legitimatie niet mee te nemen mochten wij er om vragen wordt alleen geldig rijbewijs, ID kaart of paspoort geaccepteerd.

Een activiteit vol spanning, sportiviteit, competitie en teambuilding

Behoefte aan een spel vol spanning, sportiviteit, competitie en teambuilding? Dan is Re-ball de juiste activiteit voor jouw gezelschap. Willen jullie in de grootste Re-ball area van Noord-Brabant, Nederland en zelfs Europa spelen? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres. Re-ball is de vernieuwde versie van paintball. Dit spel wordt gespeeld met rubberen kogels in plaats van verf kogels.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-5800007.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Re-ball - Paintball 2.0 dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Indien je onder de 18 jaar bent en graag de activiteit Re-ball wil spelen kun je kijken naar de variant genaamd Kinder-Re-ball.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit speel je met alleen je eigen gezelschap. Er zullen dus nooit andere gasten bij zitten.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Één spel Re-ball - Paintball 2.0 duurt ongeveer 60 minuten. Dit is inclusief de instructie en het omkleden.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Het is mogelijk om met minder dan 6 personen de activiteit Re-ball - Paintball 2.0 te spelen. Echter betaal je dan voor minimaal 6 personen dat komt neer op €120,- in het totaal. Houdt er rekening mee dat het de spelervaring kan beïnvloeden.

//

Mijn gezelschap bestaat uit meer dan 18 personen, kan ik dan ook Re-ball spelen?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem! Jullie gezelschap wordt dan over verschillende spellen verdeeld. Het totaal aantal personen zal evenredig over de verschillende spellen verdeeld worden. Deze spellen zullen na elkaar plaatsvinden.

//

Wat voor kleding kan ik het beste aandoen bij de activiteit Re-ball - paintball 2.0?

Wij adviseren comfortabele kleding waarin je jezelf goed kunt bewegen aan te trekken. Daarnaast is het verplicht om dichte platte schoenen aan te hebben. De temperatuur in de zaal is erg seizoensgebonden, om deze reden adviseren wij je laagjes kleding aan te trekken. Voor personen met langer haar is het handig om een haar elastiekje mee te nemen.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn bij, 1 magazijn bestaat uit 50 balletjes. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit Re-ball - Paintball 2.0 deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/ of verdovende middelen.