013 580 00 07

Re-ball – Paintball 2.0

Reserveren Re-ball – Paintball 2.0
Is verplicht
Is verplicht
19 p.p
€19 (Prijs p.p.)
Selecteer 6 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom corona is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2 en mag u erna uiteraard houden.

Een activiteit vol spanning, sportiviteit, competitie en teambuilding.

Een spel vol spanning, sportiviteit, competitie en teambuilding? Dan is Re-ball de juiste activiteit voor jouw gezelschap. Willen jullie in de grootste Re-ball area van Noord-Brabant, Nederland en zelfs Europa spelen? Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres. Re-ball is de nieuwe versie van het oude paintball. Dit spel word gespeeld met rubberen kogels i.p.v. verf kogels.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud dien ik te zijn voor deze activiteit?

Voor het Re-ballen dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Als je jonger bent hebben we een kindvriendelijke variant genaamd Kinder Reball.

//

Mijn gezelschap bestaat uit meer dan 18 personen, kan ik dan ook Re-ball spelen?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, uw gezelschap wordt dan over verschillende spellen verdeeld. Het totaal aantal personen zal evenredig over de verschillende spellen verdeeld worden. Deze spellen zullen na elkaar plaatsvinden.

//

Zit ik tijdens deze activiteit met andere gezelschappen samen?

Nee, deze activiteit speelt u met uw eigen gezelschap.

//

Is dit een activiteit voor alleen mannen?

Deze activiteit kan door iedereen die 18 jaar of ouder is gespeeld worden, zowel mannen als vrouwen.

//

Wat is het kledingadvies?

Wij adviseren comfortabele kleding waarin u uzelf goed kunt bewegen aan te trekken. Daarnaast is het verplicht om dichte platte schoenen aan te hebben. De temperatuur in de zaal is erg seizoens gebonden, om deze reden adviseren wij u laagjes kleding aan te trekken. Voor vrouwen/mannen met langer haar is het handig om een haar elastiekje mee te nemen.

//

Iemand binnen het gezelschap is nog geen 18 jaar, is deze activiteit dan alsnog mogelijk?

Nee helaas niet, dit heeft te maken met de Nederlandse wapenwet. Voor gezelschappen met iemand onder de 18 jaar in hun midden hebben de Kinder Re-ball. Voor verdere informatie hierover kunt u kijken op https://www.devoltage.nl/activiteiten/paintball-kids.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn per spel bij, 1 magazijn bestaat uit 50 balletjes. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.

//

Hoe lang duurt één spel Re-ball?

Één spel Re-ball duurt ongeveer 60 minuten, dit is inclusief de instructie en het omkleden.

//

LET OP!

Het is een ieder verboden aan de activiteit Re-ball deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank.