• Uniek in Nederland
  • Leuk alternatief voor Re-ball (kids)
  • Milieuvriendelijk

Gellyball; Het nieuwe Paintball!

We hebben fantastisch nieuws voor jullie! Bij De Voltage introduceren we een spannende nieuwe activiteit genaamd Gellyball. Ben je bekend met paintball? Nou, Gellyball is als paintball, maar dan zonder de verfvlekken! Het is een milieuvriendelijk alternatief waarbij de gellyballs volledig oplossen na gebruik.

Gellyball is een geweldige ervaring voor kinderen vanaf 12 jaar, maar ook volwassenen zullen de uitdaging zeker waarderen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, een teamuitje of gewoon een dag vol plezier met vrienden, Gellyball is de perfecte keuze.

Speel een wedstrijdje Gellyball

Gellyball spelen we in de Reball – paintball 2.0 ruimte van De Voltage. Je zult de sensatie voelen wanneer de gellyballs je lichaam raken, maar over het algemeen laten ze geen blauwe plekken achter. Het is een veilige en leuke manier om een wedstrijdje te spelen en je vrienden uit te dagen.

Wat maakt Gellyball zo uniek? Allereerst zijn de gellyballs volledig oplosbaar, waardoor er geen sporen of rommel achterblijven. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schoonmaken van je kleding of het verwijderen van vlekken.

Dus, kom naar De Voltage en ervaar Gellyball zelf! Het is een geweldige activiteit die spanning, teamwork en plezier combineert. Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit Reball – paintball 2.0 hebt gespeeld, Gellyball is voor iedereen toegankelijk.

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico voor het gehele gezelschap!

Wij hanteren een minimale leeftijd van 12 jaar. Maar het is ook zeker aan te raden voor volwassenen!

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 16 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

We raden aan om dichte schoenen te dragen.

Per persoon zit er één hopper met 700 balletjes bij de prijs in begrepen. Een refill van de hopper kost €3,-

Veelgestelde vragen