Re-Ball: Een activiteit vol spanning, sportiviteit, competitie en teambuilding

Bij Re-ball speel je met rubberen kogels in plaats van verfkogels, wat zorgt voor minder vuil en een positief effect heeft op het milieu. Dit is de toekomst van het paintballen!

Bij Re-ball kun je genieten van verschillende spannende spelvarianten, waaronder het populaire “capture the flag”. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, Re-ball biedt een adrenaline-pompende ervaring die je niet snel zult vergeten. Durf jij de uitdaging aan?

Grootste indoor Re-Ball area in Noord-Brabant

We zijn trots om aan te kondigen dat we beschikken over de grootste indoor Re-ball area in Noord-Brabant. Deze speciale arena is ontworpen om je een unieke speelervaring te bieden, met uitdagende obstakels en strategische elementen die je vaardigheden op de proef stellen.

We willen erop wijzen dat Re-ball een activiteit is voor mensen die tegen een stootje kunnen. Hoewel je uiteraard wordt voorzien van een veiligheidsmasker en andere beschermende uitrusting, is het mogelijk dat je na afloop van het spel wat blauwe plekken hebt. Daarom is Re-ball alleen geschikt voor spelers van 18 jaar en ouder.

Alternatief voor Re-ball

Als je te jong bent of als Re-ball iets te uitdagend klinkt, hebben we een geweldig alternatief voor je: Gellyball. Gellyball biedt dezelfde opwinding en het plezier van Re-ball, maar met minder pijn. Het is perfect voor jongere spelers of voor degenen die graag wat minder intensiteit willen ervaren.

Let op

Voor deze activiteit dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Vergeet je legitimatie niet mee te nemen, mochten wij er om vragen dan wordt alleen geldig rijbewijs, ID kaart of paspoort geaccepteerd.

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Het is eenieder verboden aan de activiteit Re-ball – Paintball 2.0 deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.

Het geboekte uur is inclusief 15 minuten uitleg!

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Achtergrondvorm

Bekijk dit eens

 

Bunnyhunt

€ 12,50 per stuk
 
gellyball

Gellyball

€ 17,50 per persoon
 
Paintball 2.0

Re-ball Kids – Paintball 2.0

€ 15,50 per persoon