0135800007

Karten

Vanaf € 16.50 pp
Reserveren Karten
Is verplicht
Is verplicht
16.50 pp
€16.50 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 14 personen voor deze activiteit

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.


LET OP! Voor kinderen onder de 14 jaar dient u een "familieheat" te boeken

Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan dient u te kiezen voor de activiteit “familieheat” om online een reservering te plaatsen.

Karten bij de Voltage!

Met de snelle Sodi karts scheur jij over het 450 meter lange technische circuit. Met snelheden tot wel 50 km/h vlieg jij over de fly-over en manoeuvreer jij de karts door één van de uitdagende bochtencombinaties.

Ervaar de adrenaline bij het tactvol passeren van jouw racegenoten. Een activiteit om niet snel te vergeten!

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie

Karten duurt 10 minuten per ronde en kost 16,50 euro per persoon per ronde.

Als jullie gezelschap uit meer dan 14 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-580000

LET OP:
Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Je dient minimaal 8 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot 14 jaar rijd je in een Familieheat met andere kinderen en familieleden. Voor deelname aan activiteiten van De Voltage dient er een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Wij hebben kleine karts voor personen vanaf 1,35 meter en grote karts voor personen vanaf 1,50 meter.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee deze activiteit is op open-inschrijving. Er kunnen maximaal 14 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kunt u voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €264,- per heat, hierbij koop je de 14 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zo als je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik tegelijk met mijn kinderen rijden?

Ja, dat is zeker mogelijk. Indien de kinderen onder de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal in een Familieheat. Indien de kinderen boven de 14 jaar zijn rijden jullie allemaal samen in een reguliere kartheat.

//

Een vrijgezel in jullie groep?

Je kan dan ook kiezen voor een echte skelterrun. De vrijgezel kan eerst even een snelle ronde neerzetten in de skelter, onder toeziend oog van jullie. Je dient wel met minimaal 14 personen te zijn of de heat af te nemen voor 14 personen. De rijtijd bedraagt daarna 9 minuten. Hilariteit gegarandeerd!

//

LET OP, alcohol en verdovende middelen verboden!

Het is een ieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/ of verdovende middelen.