013 580 00 07

Karten

Reserveren Karten
Is verplicht
Is verplicht
15 p.p
€15 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

De karts hebben een minimale lengte van 1.35 meter. Bij de Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats zijn tot 14 jaar en volwassenenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan raden wij u aan om te bellen naar de Voltage en aan te geven dat het een familieheat betreft.


Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom corona is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2 en mag u erna uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

 

Ervaar de technische bochten!

Met de snelle Sodi karts scheur jij over het 450 meter lange technische circuit. Met snelheden tot wel 50 km/h vlieg jij over de fly-over en maneuvreer jij de karts door één van de uitdagende bochtencombinaties.

Ervaar de adrenaline bij het tactvol passeren van jouw racegenoten. Een activiteit om niet snel te vergeten!

Extra informatie

De kart heeft een minimale lengte van 1.35 meter. Bij de Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats zijn tot 14 jaar en volwassenenheats vanaf 14 jaar.
Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan raden wij u aan om te bellen naar de Voltage

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet ik zijn voor het karten?

Je dient minimaal 6 jaar of ouder te zijn om te karten. Tot de 14 jaar rijdt je dan in een samengestelde Familieheat met andere kinderen of familie.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het karten is de minimale lengte 1,35m. Je rijdt dan in kinderkarts, als je 1.50m bent of groter dan kan je in een reguliere kart racen.

//

Wat doen jullie aan veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvangt u als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijgt u een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baanmarshalls ten allen tijden aanwezig tijdens uw heat.

//

Waar moeten wij nog meer aan denken als het om veiligheid gaat?

Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met slippers te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoordt is. Voor deelname aan de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

//

Kan ik met mijn kinderen rijden?

Uiteraard is dit mogelijk! U rijdt dan in een zogeheten Familieheat, een samengestelde heat voor kinderen onder de 14-jaar en eventuele gezinsleden. Wij raden het aan om hiervoor telefonisch te reserveren.

//

Wat is een familieheat?

Om ervoor te zorgen dat elke rijder een zo’n goed en leuk mogelijke ervaring heeft met het karten bieden wij naast de reguliere kartheat een Familieheat aan. Ben jij jonger dan 14 jaar dan zal jij deelnemen in deze heat, samen met andere kinderen of met jouw vader! Ouders of andere gezinsleden die deelnemen aan de Familieheat dienen zich aan te passen aan de snelheid van de kinderen om zo bij te dragen aan een positieve ervaring. Wij raden het aan om hiervoor telefonisch te reserveren.

//

Rijden er ook andere deelnemers mee tijdens mijn heat?

Dat is zeker mogelijk. Er kunnen tegelijkertijd 16 rijders deelnemen aan een heat. Mocht u een heat exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €240,- per heat, hierbij koopt u de 16 plekken op.

//

Een vrijgezel in jullie groep?

Je kan dan ook kiezen voor een echte skelterrun. De vrijgezel kan eens even een snelle ronde neerzetten in de skelter, onder toeziend oog van jullie. Je dient wel met minimaal 14 personen te zijn of de heat af te nemen voor 14 personen. De rijtijd bedraagt daarna 9 minuten. Hilariteit gegarandeerd!