1x Karten

Kom karten bij de Voltage in Tilburg! Bij ons karten, met snelheden tot wel 50 kilometer, is een ervaring die je niet snel vergeet. Onze kartbaan is 450 meter lang, bevat een fly-over en vele bochten.

€ 15,- p.p. 1x heat karten

Dit kun je verwachten
 • Super snelle karts tot wel 50KM per uur
 • Kartbaan van 450 meter lang
 • Op TripAdvisor beoordeeld met 4,5 sterren! tripadvisor-4-5

Kinderen en volwassenen
Karten heeft een minimale lengte van 1.35 meter. Bij de Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats zijn tot 14 jaar en volwassenenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan raden wij u aan om te bellen naar de Voltage en aan te geven dat het een familieheat betreft.Reviews

annabelburg28: Top karten!
Ging een avondje karten bij de Voltage met een vriendin en kan niks anders zeggen dan was een mooie lange kartbaan en vriendelijk personeel! Mooie snelle karts, had een top avond :)

Stefan G: Top locatie!
Top locatie met een mooie baan om te karten. Als je in tilburg en omgeving lekker wilt karten moet je hier zijn

  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

  Exclusieve heat

  Uw wilt alleen racen met uw eigen groep en het circuit geheel afhuren? Dat kan natuurlijk geef dit aan bij het reserveren. Deze heat kost € 240,- en u kan met maximaal 16 rijders meedoen.

  Veiligheid bij het karten

  De Voltage vindt veiligheid heel belangrijk. Daarom krijgt iedereen die gaat karten een brandvrije overal en natuurlijk een helm. Verder beschikken de karts over driepuntsgordels en rolbeugels. Zo kun je tijdens activiteiten als karten de spanning en sensatie van een echte race ervaren op een veilige manier.

  Na een zorgvuldige instructie, worden de brandvrije overalls aangetrokken, de helmen opgezet en gaat men naar de pitstraat, waar de deelnemers wachten op de start van het karten. Dan volgt het startschot en even voel je je een echte coureur met al die spanning en sensatie, tijdens een tien minuten durende heat. Na afloop krijgen de coureurs een overzicht van de gereden rondetijden.

  Extra veiligheidsvoorwaarden voor karten

  LET OP! het is een ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank. Daarnaast is karten met slippers niet toegestaan. Wij raden een ieder aan om goede stevige schoenen te dragen. Het dragen van een korte broek is, op eigen risico, toegestaan. Ook adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het karten verantwoordt is. Voor de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

  Kinderen karten bij De Voltage

  Ook kinderen kunnen komen karten bij De Voltage. Dit in speciale junior karts vanaf 1.35 en minimaal 6 jaar kan dit Voor meer informatie over karten voor kinderen. Geef het aan als u een reservering maakt

  Duokarten bij De Voltage

  Aan de hand van de baanofficial kunnen ook de allerkleinsten over de kartbaan van De Voltage knallen. Samen in een duokart kan ook ieder onder de 6 jaar, of degene die het nog niet helemaal zelfstandig aandurven, de spanning en snelheden van duokarten bij De Voltage ervaren.

  Vul je reservering aan:

  • Footpool

   € 8,50 p.p.
  • Steengrillen

   € 24,00 p.p.
  • Grand-Prix

   € 62,50 p.p.