0135800007

Zonnetempel

Vanaf € pp
Reserveren Zonnetempel
Is verplicht

In Mexicaanse sferen diner.

Alles is mogelijk in onze Zonnetempel in Mexicaanse Incastijl! In onze Zonnetempel is ruimte, decor, belichting of wat je ook zoekt om de stijl en sfeer te creëren die past bij jouw wensen. Voor een Mexicaanse party bijvoorbeeld. Kies je voor het pitstop menu of onze beroemde steengril? De keukenbrigade van De Voltage staat voor je klaar! De Zonnetempel biedt tevens ruimte aan zo’n 200 mensen voor een diner of vergadering. De ruimte kan voorzien worden van alle mogelijke audiovisuele hulpmiddelen en live entertainment.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.