0135800007

Zonnetempel

Vanaf € pp
Reserveren Zonnetempel
Is verplicht

In Mexicaanse sferen diner.

Alles is mogelijk in onze Zonnetempel in Mexicaanse Incastijl! In onze Zonnetempel is ruimte, decor, belichting of wat je ook zoekt om de stijl en sfeer te creëren die past bij jouw wensen. Voor een Mexicaanse party bijvoorbeeld. Kies je voor het pitstop menu of onze beroemde steengril? De keukenbrigade van De Voltage staat voor je klaar! De Zonnetempel biedt tevens ruimte aan zo’n 200 mensen voor een diner of vergadering. De ruimte kan voorzien worden van alle mogelijke audiovisuele hulpmiddelen en live entertainment.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.