0135800007

Personeelsuitje

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan moet u bellen naar De Voltage om aan te geven dat het een familieheat betreft.


Ben jij op zoek naar een leuke invulling van het personeelsuitje? De avond waar je collega’s het nog steeds over hebben bij het volgende teamuitje? Dan zit je bij De Voltage altijd goed. Met meer dan 50 activiteiten, verschillend in intensiteit, is er voor jouw bedrijf, team of afdeling altijd een leuk uitje samen te stellen. Naast de activiteiten kun je bij De Voltage ook terecht voor een personeelsborrel of etentje. Door deze unieke combinatie ben je op één locatie helemaal voorzien van een top personeelsuitje.

Van actief teamuitje tot teambuilding activiteiten

Zoeken jullie de competitie op, op de kartbaan? Laat je twee afdelingen tegen elkaar strijden in een potje bungee soccer. Of wil je toch wat meer aan de teambuilding werken en samen een escape room oplossen. Je vindt bij De Voltage altijd wel één of meer activiteiten die bij jouw collega’s passen.

Bekijk alle activiteiten

Een personeelsuitje voor een groot of klein bedrijf is geen probleem. Door meerdere activiteiten te selecteren, kan er in groepen geroutineerd worden en blijft iedereen bezig. Tussen de activiteiten door neem je lekker even pauze bij de bar om tactieken uit te wisselen. En na afloop heb je alle tijd om alle ervaringen uit te wisselen tijdens een diner. Want er is altijd een top combinatie te maken van de activiteiten met een borrel of hapje eten.

Bedrijfsuitje inclusief eten en drinken

Na afloop van de activiteiten kun je terecht in één van onze zalen voor een borrel met bittergarnituur of kies voor een uitgebreid diner. De zalen variëren in grootte zodat je met elke groepsgrootte (van 10-200) een gezellige sfeer behoudt. Daarnaast zorgen de thema’s in de zalen ook al direct voor een leuke sfeer. Bijvoorbeeld de Zuid-Amerikaanse Bodega, hier krijg je meteen een warm en feestelijk gevoel. Of de Far West Club waar je ook nog een gokje in het casino kan wagen. Na het eten de tafels aan de kant en de dansvloer op is ook geen probleem. In de zalen zijn ook de mogelijkheden aanwezig voor muziek of live entertainment.

Heb je een vast budget, bijvoorbeeld vanuit de personeelsvereniging, en wil je vooraf de kosten vast hebben staan, dan kun je kiezen voor drankafkoop of consumptiebonnen. Dan heb je hier als organisatie geen omkijken naar op de avond zelf.

Personeelsuitje op maat

Bekijk de standaard arrangementen alvast voor ideeën voor je teamuitje. Maar op basis van jouw wensen stellen we een personeelsdag of avond helemaal op maat samen. Hier hebben we veel ervaring in, dus we adviseren je graag over alle mogelijkheden en leuke combinaties die bij jouw personeelsuitje passen. Neem snel contact op via 013 580 00 07 of het contactformulier.

Contact

Veelgestelde vragen

//

Hebben wij de zalen exclusief voor ons gezelschap?

Je kunt een zaal afhuren dan heb je de zaal exclusief voor jullie eigen gezelschap. Indien je dit niet afhuurt kan het voorkomen dat er ook andere groepen in de zaal aanwezig zijn.

//

Kan je een bestaand arrangement aanpassen?

Het is niet mogelijk om een bestaand arrangement aan te passen voor dezelfde prijs, wel kan je zelf een programma samen stellen met de door jullie gekozen activiteiten en/of diner en drank opties.

//

Is het Pitstopmenu exclusief voor ons gezelschap?

Het Pitstopmenu is een lopend buffet waar ook andere groepen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken.

//

Met maximaal hoeveel personen kunnen wij activiteiten komen doen?

Grote groepen worden verdeeld in kleinere groepen voor de activiteiten. Afhankelijk van de gekozen activiteiten bepalen we de groepsgrootte.

//

Kunnen wij de activiteiten exclusief voor ons gezelschap afhuren?

De open activiteiten zijn ook exclusief af te huren zodat je enkel met je eigen gezelschap de activiteiten gaat doen.