0135800007

Pitstop menu

Vanaf € 25 pp
Reserveren Pitstop menu
Is verplicht
Is verplicht
25 p.p
€25 (Prijs p.p.)
Selecteer 20 tot maximaal 150 personen voor deze activiteit

Onbeperkt en sfeervol dineren

Onbeperkt eten tussen de activiteiten door? Nieuwe energie nodig voor de volgende activiteit? Dit kan bij het Pitstop menu. Er is keuze uit diverse wereldkeukens waarbij het eten live voor je wordt klaargemaakt. Dit gebeurd allemaal op topsnelheid zodat jullie op tijd klaar zijn voor de volgende activiteit. Klaar met de activiteit? Kom gezellig nog een hapje eten! 

Let op! Reserveren is verplicht.

Wat is de keuze van de wereldkeukens?

Pitstop American
- Build your own American Beefburger met
ui, tomaat, sla, bacon en BBQ saus
Pitstop China
- Saté van malse kippendijtjes met frietjes
Pitstop Belgium
- Vlaamse frieten met zacht stoofvlees uit de Ardennen en Belze mayonaise
Pitstop Mexico
- Build your own salade bar met diverse soorten sla, croutons, dressings, spekjes en gegrilde kip

Voor de meest voorkomende dieetwensen hebben wij standaard een oplossing. Gerechten zonder varkensvlees, vegetarisch, lactose intolerantie of glutenarm is opgenomen in het assortiment. Dit dien je uiterlijk 7 dagen voor uw uitje plaats vindt aan ons door te geven per mail.

Het pitstop menu is beschikbaar op:

Let op! Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een korting van 50%.

Woensdag 17:00 – 22:00 *
Donderdag 17:00 – 22:00 *
Vrijdag 17:00 – 22:00 *
Zaterdag 16:00 – 22:00 *
Zondag 16:00 – 20:00 *
* Op rustige dagen bieden wij als alternatief het steengrillen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!