0135800007

Kleine kaart

Vanaf € pp
Reserveren Kleine kaart
Is verplicht

Lekker snackje voor tussendoor!

De activiteiten van De Voltage kunnen best wel eens voor wat trek zorgen. Daarom heeft De Voltage een menukaart samengesteld voor jong en oud. Zo zit er iets bij voor ‘even tussendoor’ maar ook uitgebreide maaltijden.

Je kunt van de kleine kaart bestellen tot 1 uur voor sluitingstijd.

Let op: Op de kleine kaart worden de prijzen in munten weergegeven.

Het is niet verplicht om te reserveren.

Grote groepen:

Ben je met een grotere groep op bezoek bij De Voltage?
Dan raden wij je aan om ook eens te kijken naar het bourgondisch steengrillen of het pitstopmenu .

Mocht je dieetwensen hebben neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.