0135800007

Drankafkoop

Vanaf € 7 pp
Reserveren Drankafkoop
Is verplicht
Is verplicht
7 p.p
€7 (Prijs p.p.)
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Zorgeloos drinken tijdens jullie uitje?

Geen zin om per ronde af te rekenen? Van te voren weten wat de kosten zijn van de dag? Maak dan gebruik van onze drankafkoop! Onbeperkt bier, fris en wijn. Minimaal 10 personen en minimaal 4 uur. Dit moet wel gelijk voor de gehele programmaduur worden afgenomen. De kosten zijn dus afhankelijk van het door jullie gekozen programma.

Let op: Drankafkoop dient voor de gehele groep te worden afgenomen, het is dus niet mogelijk voor een paar personen van de groep af te nemen.

  • €7,00 per persoon/ per uur = Bier, fris, wijn, koffie en thee
  • €9,50 per persoon/ per uur = alles! Dus ook speciaal bier, sterke dranken en energydrinks

Tijdsduur: minimaal 4 uur
Let op! Reserveren is verplicht.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.