0135800007

Dessert

Vanaf € 3 pp
Reserveren Dessert
Is verplicht
Is verplicht
3 pp
€3 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Zin in een heerlijk dessert na het eten? Kies uit een van onze desserts!

Een diner is pas echt klaar met een lekker dessert. Reserveer nu een dessert voor na het diner!
Óók is het mogelijk om tussen de activiteiten door een lekker ijsje te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden bij het horecapersoneel!

– Coupe Bosvruchten à 1 munt
– Caprizzio Chocolade à 2 munten
– Caprizzio Vanille à 2 munten
– Coffee deluxe (keuze uit meerdere sterke dranken) à 2 munten

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.