0135800007

Dessert

Vanaf € 2.70 pp
Reserveren Dessert
Is verplicht
Is verplicht
2.70 p.p
€2.70 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Houden jullie ook zo van de smaak van Oreo of Bosvruchten?

Een diner is pas echt klaar met een lekker dessert. Geniet dan van onze heerlijke coupe Oreo of Bosvruchten. Reserveer nu een dessert voor na het diner!
Óók is het mogelijk om tussen de activiteiten door een lekker ijsje te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden bij het horecapersoneel!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.