0135800007

Consumptiemunten

Vanaf € 3 pp
Reserveren Consumptiemunten
Is verplicht
Is verplicht
3 pp
€3 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Van te voren exact weten wat de kosten van het uitje zijn?

Koop dan van te voren de consumptie munten. Zo kom je niet voor extra verassingen te staan. Je bepaald dan namelijk van te voren hoeveel consumptie munten je wilt afnemen. Je kunt altijd extra consumptiemunten bij de receptie afnemen.

Bij sommige arrangementen zitten al consumptiemunten. Maar ook dan is het mogelijk om consumptiemunten bij te bestellen.

Let op: De gekochte consumptiemunten worden niet retour genomen. Wel zijn ze altijd geldig bij zowel Voltkids Adventure als De Voltage.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!