0135800007

Bittergarnituur

Vanaf € 2 pp
Reserveren Bittergarnituur
Is verplicht
Is verplicht
2 pp
€2 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

In de pauze wat extra energie nodig voor de volgende activiteiten?

Dit kan met een lekkere bittergarnituur! Deze mix wordt geserveerd in een variatie van nasihapjes, bamihapjes, bitterballen, kipsnacks, kaasrondo’s en pikant gehakt en meer lekkers. Deze mix wordt geserveerd met mayonaise en curry.

Mochten er dieetwensen zijn, laat dit dan tijdig weten bij de reservering. Dan kunnen wij proberen er rekening mee te houden.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!