0135800007

Kids Escape Room ‘De Tovertuin’

Reserveren Kids Escape Room ‘De Tovertuin’
Is verplicht
Is verplicht
13 p.p
€13 (Prijs p.p.)
Selecteer 4 tot maximaal 8 personen voor deze activiteit

De Tovertuin

Magische dranken, toversappen en heksenbrouwsels. Nee die koop je niet in de winkel. Maar wie zegt dat dit niet bestaat en alleen in sprookjes voorkomt die heeft het echt mis. Je bent nu namelijk in de tovertuin. De Tovertuin van Voltkids, de tuin waar lang geleden tovenaars en heksen allerlei toverdrankjes brouwen. Onzichtbaar, supersterk, vuurspuwend of wil je vliegen? Zeg het maar, voor alles is er wel een brouwsel te maken. Maar niet alleen lang geleden waren er tovenaars. Ook vandaag de dag zijn er nog tovenaars en heksen genoeg, geen puntmuts, lange baarden of vliegend op een bezem maar de oude kennis van toverdranken is zeker niet verloren gegaan.
Er is echter een recept waar alle tovenaars al eeuwen naar op zoek zijn… Wat je er precies mee kan weten we eigenlijk niet. Maar een ding is wel bekend…. Een van de belangrijkste ingrediënten zijn kindertjes……
De deur is dicht… De deur is op slot…..
In deze tovertuin zijn verschillende raadsels en puzzels verstopt. Zorg dat jullie de deur op tijd open krijgen want voor je het weet wil de tovenaar aan zijn speciale toverdrank beginnen….

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

De adviesleeftijd is 7 tot en met 12 jaar. Let op, dit is dus een adviesleeftijd.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor de Kids Escape Room de tovertuin hanteren wij geen minimale lengte.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit speel je alleen met je eigen gezelschap. Je zit dus nooit met andere gasten in een kamer.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Wij plannen 60 minuten in voor deze activiteit, dit is inclusief uitleg. Hiervan heb je 45 minuten om te ontsnappen!

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Natuurlijk dat is geen enkel probleem, echter betaal je dan voor 4 personen (€52,-) als starttarief.

//

Wanneer de kinderen ouder of jonger zijn, kunnen wij dan geen Escape Room spelen?

Uiteraard hebben wij ook hieraan gedacht. Voor kinderen vanaf 5 jaar hebben wij Kids escape room De Snoepkast en onze reguliere Escape Rooms hebben een adviesleeftijd vanaf 16 jaar.

//

Wat is het verschil tussen Escape Room De Tovertuin en De Snoepkast?

De Snoepkast is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en De Tovertuin voor kinderen vanaf 8 jaar. Verder is de thematisering anders en is De Tovertuin groter waardoor het maximumaantal personen in deze kamer maximaal 8 is en in De Snoepkast maximaal 6.