013 580 00 07

Kids Escape Room ‘De Tovertuin’

Reserveren Kids Escape Room ‘De Tovertuin’
Is verplicht
Is verplicht
13 p.p
Selecteer 4 tot maximaal 8 personen voor deze activiteit

De Tovertuin

Magische dranken, toversappen en heksenbrouwsels. Nee die koop je niet in de winkel. Maar wie zegt dat dit niet bestaat en alleen in sprookjes voorkomt die heeft het echt mis. Je bent nu namelijk in de tovertuin. De Tovertuin van Voltkids, de tuin waar lang geleden tovenaars en heksen allerlei toverdrankjes brouwen. Onzichtbaar, supersterk, vuurspuwend of wil je vliegen? Zeg het maar, voor alles is er wel een brouwsel te maken. Maar niet alleen lang geleden waren er tovenaars. Ook vandaag de dag zijn er nog tovenaars en heksen genoeg, geen puntmuts, lange baarden of vliegend op een bezem maar de oude kennis van toverdranken is zeker niet verloren gegaan.
Er is echter een recept waar alle tovenaars al eeuwen naar op zoek zijn… Wat je er precies mee kan weten we eigenlijk niet. Maar een ding is wel bekend…. Een van de belangrijkste ingrediënten zijn kindertjes……
De deur is dicht… De deur is op slot…..
In deze tovertuin zijn verschillende raadsels en puzzels verstopt. Zorg dat jullie de deur op tijd open krijgen want voor je het weet wil de tovenaar aan zijn speciale toverdrank beginnen….

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Wij zijn met minder dan 4 personen, is deze activiteit dan nog steeds mogelijk?

Deze activiteit is dan nog steeds mogelijk, echter betaald u voor 4 personen en zal de moeilijkheidsgraad net iets hoger liggen. De kamers zijn tenslotte gemaakt voor minimaal 4 personen.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Wij plannen 60 minuten in voor deze activiteit, dit is inclusief uitleg. Hiervan heeft u 45 minuten om te ontsnappen.

//

Wat is de adviesleeftijd voor deze kamer?

Wij geven het advies van 8 tot en met 14 jaar.