013 580 00 07

Kids Escape Room ‘De Snoepkast’

Reserveren Kids Escape Room ‘De Snoepkast’
Is verplicht
Is verplicht
13 p.p
Selecteer 4 tot maximaal 6 personen voor deze activiteit

De Snoepkast

In een land… hier ver… ver vandaan….
Trouwens eigenlijk helemaal niet ver weg… best dichtbij eigenlijk want precies, precies en dan exact op deze plek maar dan wel, heel… heel… lang geleden stond er op deze plek een enorm paleis. Een paleis zoals je dat kent van films en boeken. Met hoge torens, kanonnen, vlaggen en natuurlijk ridders en prinsessen. Koning Maximilianus was de grote baas van het kasteel en hij was de goedheid zelve, het volk was dol op hem! Met zijn altijd goede lach was het altijd een vrolijke verschijning.
Het lijkt een mooi sprookje te worden…. alleen de afloop ligt in jullie handen. Los alle raadsels op en open de snoepkast...

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Veelgestelde vragen

//

Wij zijn met minder dan 4 personen, is deze activiteit dan nog steeds mogelijk?

Deze activiteit is dan nog steeds mogelijk, echter betaald u voor 4 personen en zal de moeilijkheidsgraad net iets hoger liggen. De kamers zijn tenslotte gemaakt voor minimaal 4 personen.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Wij plannen 60 minuten in voor deze activiteit, dit is inclusief uitleg. Hiervan heeft u 45 minuten om te ontsnappen.

//

Wat is de adviesleeftijd voor deze kamer?

Wij geven als advies 6/7 jaar.