0135800007

3x Lasergame

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.


€23,50 per persoon

Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving!

Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. De ideale activiteit voor een spannende en competitieve avond uit.

De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 16 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-5800007.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Lasergame hanteren wij een minimale leeftijd van 6 jaar. Dit omdat de lasergame area als spannend ervaren kan worden. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het lasergamen dien je minimaal 1,10 meter te zijn. Voor de kleine spelers hebben we een schouderkussen om het dragen van het pak wat makkelijker te maken!

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Nee Lasergame is op open-inschrijving. Er kunnen tegelijkertijd 18 spelers deelnemen aan een sessie. Mocht je een sessie exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €198,- per sessie, hierbij koop je de 18 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén Lasergame sessie duurt 12 minuten. Indien je meerdere sessies boekt zitten er tussen deze sessies pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 lasergamesessies hebt geboekt dat je dan 24 minuten aan een stuk aan het spelen bent.

//

Spelen mijn kinderen enkel met andere kinderen?

Dat proberen wij wel altijd op voorhand mogelijk te maken. Helaas kunnen wij dit nooit garanderen, Lasergame is geen exclusieve activiteit en heeft een open-capaciteit van 18 deelnemers.