Inbegrepen in dit arrangement

1x Escape Room

Steengrillen

Caprizzio Dessert

5x Consumptie munten

  • Een onvergetelijke kerst
  • Heerlijk Steengrillen
  • Ontrafel de geheimen van een Escape Room

Escape Your Christmas

Alleen op 25 & 26 December 2023

Beleef een onvergetelijke kerst bij De Voltage met ons speciale kerstarrangement: “Escape Your Christmas!” Laat de traditionele kerstviering dit jaar even achter je en duik in een wereld vol spanning, smaak en gezelligheid.

Samen de raadsels van een Escape Room oplossen en hopelijk op tijd ontsnappen.

Na het ontsnappen is het tijd om te ontspannen en te genieten van het kerstdiner, ga gezellig steengrillen en bereid je favoriete vleesgerechten (ook vegetarisch mogelijk) zoals jij ze wilt. En wat is kerst zonder zoetigheid? Ons Caprizzio Dessert, met de verleidelijke smaak van chocolade en vanille, zal je zeker in de kerstsfeer brengen. Een heerlijke manier om samen te zijn.

Maar daar stopt het niet! We geven je ook 5 consumptiemunten per persoon, zodat je kunt genieten van je favoriete drankjes en cocktails om de feeststemming compleet te maken.

Kies dit jaar voor een kerst vol spanning, smaak en gezelligheid met “Escape Your Christmas” bij De Voltage. Boek nu en maak van deze kerst een herinnering om nooit te vergeten. We kijken ernaar uit om samen met jou de feestdagen te vieren!

 

Let op

Dieetwensen voor het steengrillen? Laat het ons weten.

Vegetarisch, geen varkensvlees, glutenvrij of een andere dieetwens is in overleg mogelijk.
Dit dien je uiterlijk 7 dagen voor jullie uitje plaatsvindt aan ons door te geven per mail, anders serveren we altijd het standaard vleesassortiment.

Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een korting van 50% op het steengrillen. Dit wordt verrekend in de offerte.

 

Reserveren = verplicht.

Extra informatie

Het steengrillen is mogelijk van 18:00 tot 19:30