Inbegrepen in dit arrangement

1x Karten

1x Lasergame

1x Bowlen

Steengrillen

Caprizzio Dessert

5x Consumptie munten

  • Een onvergetelijke kerst
  • Heerlijk Steengrillen
  • Compleet verzorgd!

All-In Christmas

Alleen op 25 & 26 December 2023

Beleef een onvergetelijke kerst bij De Voltage met ons speciale kerstarrangement: “All-in Christmas” Laat de traditionele kerstviering dit jaar even achter je en duik in een wereld vol spanning, smaak en gezelligheid.

Geniet van spannende activiteiten zoals Karten, Lasergame en Bowlen.

Ga gezellig steengrillen en bereid je favoriete vleesgerechten (ook vegetarisch mogelijk) zoals jij ze wilt. En wat is kerst zonder zoetigheid? Ons Caprizzio Dessert, met de verleidelijke smaak van chocolade of vanille, zal je zeker in de kerstsfeer brengen. Een heerlijke manier om samen te zijn.

Maar daar stopt het niet! We geven je ook 5 consumptiemunten per persoon, zodat je kunt genieten van je favoriete drankjes en cocktails om de feeststemming compleet te maken.

Kies dit jaar voor een kerst vol spanning, smaak en gezelligheid met “All-in Christmas” bij De Voltage. Boek nu en maak van deze kerst een herinnering om nooit te vergeten. We kijken ernaar uit om samen met jou de feestdagen te vieren!

Let op

Dieetwensen voor het steengrillen? Laat het ons weten.

Vegetarisch, geen varkensvlees, glutenvrij of een andere dieetwens is in overleg mogelijk.
Dit dien je uiterlijk 7 dagen voor jullie uitje plaatsvindt aan ons door te geven per mail, anders serveren we altijd het standaard vleesassortiment.

Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een korting van 50% op het steengrillen. Dit wordt verrekend in de offerte.

 

Reserveren = verplicht.

Extra informatie

Het steengrillen is mogelijk van 18:00 tot 19:30