0135800007

Zaalverhuur

Selecteer activiteit
Selecteer aub een activiteit
Datum is verplicht
p.p

Voor het karten is de minimale lengte van 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: familieheats voor kinderen tot 14 jaar en volwassenheats vanaf 14 jaar. Zijn er kinderen onder de 14 jaar bij dan kiest u voor de activiteit "familieheat" om online een reservering te plaatsen.


Opzoek naar een leuke locatie voor jou en al je collega’s en of zakenrelaties?

Zoek niet verder! Bij De Voltage is er van alles mogelijk. Denk aan een vergadering met een kleine groep of een groot bedrijfsfeest. En dat allemaal natuurlijk in combinatie met een van onze vele leuke activiteiten! Start de dag met een kopje koffie of thee, ga geïnspireerd de brainstormsessie in, geniet van een heerlijke lunch/diner verzorgd door onze externe cateraar en sluit de dag af met een of meerdere activiteiten. Opzoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest? De Voltage beschikt over meerdere ruimtes waar o.a. een feest georganiseerd kan worden met alles erop en er aan.

Zaalverhuur bij De Voltage

Binnen De Voltage zijn er een aantal zalen aanwezig om lekker te dineren of te feesten naar afloop van uw indoor activiteiten . Wij bieden zaalverhuur aan voor al uw feesten. De meeste zalen zijn volledig op een bepaald thema ingericht. Zo is er bijvoorbeeld een Cuban Terras, volledig in Cubaanse sfeer. Of gaat u liever nog wat zuidelijker? Dan komt u uit in de Bodega de La Habana, een Zuid-Amerikaanse zaal. Vanuit Cuba kunt u ook noordelijk gaan, dan komt u uit bij de Mexicaanse Inca’s, de Zonnetempel. Zo zijn er nog veel meer zalen die wij aanbieden voor zaalverhuur.