Welkom bij Voltkids Adventure, de ultieme bestemming voor avontuur en plezier! Zodra je de poorten binnenstapt na het betalen van je entree bij Voltkids, word je verwelkomd in een wereld vol opwindende activiteiten die jong en oud zullen betoveren.

Stap in Voltje’s Spiegeldoolhof en laat je zintuigen op de proef stellen terwijl je door gangen van reflecties navigeert. Betreed de mysterieuze Vortex Tunnel en laat je meeslepen in een draaikolk van kleuren en sensaties. De klassieke charme van de Draaimolen wacht op de kleintjes, terwijl het Volt Theater een podium biedt voor creativiteit en verbeelding.

Voor de dappere zielen is er De Grot van Voltor, waar je je weg kunt vinden door kronkelende paden en onverwachte wendingen. Maar dat is nog niet alles! Onze faciliteiten omvatten ook een fantastisch klimkasteel voor degenen die op zoek zijn naar avontuurlijke hoogten, een razendsnelle rodelbaan om de snelheid te voelen, de opwindende Kiddy Race voor wat vriendelijke competitie en een veelzijdig multisportgebied voor diverse activiteiten.

Bij Voltkids Adventure draait alles om het creëren van blijvende herinneringen. Dus, kom langs, geniet van de eindeloze sensaties en lach samen met vrienden en familie terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van spanning en amusement. Onze brede selectie aan activiteiten garandeert dat er voor elk wat wils is, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een wereld vol vreugde en avontuur!

Klik hier voor de activiteiten van Voltkids Adventure

Let op

Deze activiteiten zijn bij Voltkids Adventure, het kleine broertje van De Voltage.