013 580 00 07

Sumoworstelen

Reserveren Sumoworstelen
Is verplicht
Is verplicht
8.50 p.p
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Sumoworstelen in een echte Japanse Area, versla jij je tegenstander in het sumopak?

Sumoworstelen is duwen en trekken totdat je tegenstander erbij neervalt. Sumoworstelen in een echte Japanse Arena kan alleen bij De Voltage! Alleen de aanblik van de deelnemers in het dikke Sumopak is voor de toeschouwers al dikke pret. Gehuld in de speciale pakken gaan ze hun tegenstander te lijf op de mat, met als hoogtepunt de overwinningsjump. Al met al is het dus een hilarische activiteit. Perfect voor een gezellig avondje uit.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Veelgestelde vragen

//

Hoe groot dien ik te zijn voor deze activiteit?

Voor het sumoworstelen dien je minimaal 1,35m te zijn.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte. Tot 3 personen hanteren wij 15 minuten, van 4 personen tot en met 16 hanteren wij 30 minuten. Bent u met meer? Dan splitsen wij de groep of vergroten de tijd naar 45 minuten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor uw gezelschap. Uiteraard zorgen wij voor een ervaren scheidsrechter.