0135800007

Sumoworstelen

Vanaf € 9.50 pp
Reserveren Sumoworstelen
Is verplicht
Is verplicht
9.50 pp
€9.50 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Sumoworstelen in een echte Japanse arena, versla jij je tegenstander in het sumopak?

Sumoworstelen is duwen en trekken totdat je tegenstander erbij neervalt. Sumoworstelen in een echte Japanse arena kan alleen bij De Voltage! Alleen de aanblik van de deelnemers in het dikke sumopak is voor de toeschouwers al dikke pret.

Gehuld in de speciale pakken ga je je tegenstander te lijf op de sumo mat, met als hoogtepunt de overwinningsjump! Al met al is het dus een hilarische activiteit. Perfect voor een gezellig avondje uit.

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Wij hanteren geen minimale leeftijd aan de activiteit Sumoworstelen.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het Sumoworstelen is de minimale lengte van 1,35 meter verplicht.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

De tijdsduur van de activiteit Sumoworstelen is afhankelijk van de groepsgrote. Tot 3 deelnemers hanteren wij 15 minuten, vanaf 4 tot en met 16 deelnemers hanteren wij 30 minuten. Ben je met 16 deelnemers of meer dan hanteren wij een speeltijd van 45 minuten of splitsen wij de groep op, dit is afhankelijk van de aantal deelnemers.