Shooters Challenge

Shooters Challenge is jagen op een grootbeeld projectie! In dit virtuele schietspel wordt met een lasergeweer op bewegende beelden geschoten, welke te zien zijn op een groot scherm. Het spel kent vijftien verschillende mogelijkheden. Staat je vizier op scherp, dan ben jij de winnaar!

€ 8,50 p.p.

Dit kun je verwachten
 • Virtuele schietspel met een lasergeweer
 • Het spel kent vijftien verschillende mogelijkheden
 • Op TripAdvisor beoordeeld met 4,5 sterren! tripadvisor-4-5
 • Doelgroep: Volwassenen, Tieners, Kids
 • Minimaal aantal personen: 2
 • Minimale lengte: Alle
 • Minimale leeftijd: 6
 • Geschatte tijdsduur: 15-30 minuten
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Shooters Challenge

Heeft u altijd al wel eens willen jagen, maar niet een echt jagers geweer willen gebruiken? Dan is de Shooters Challenge echt iets voor jou. De Shooters Challenge is een virtueel schietspel waarbij er gebruik wordt gemaakt van een lasergeweer. Dit geweer wordt gebruikt om op bewegende beelden te schieten. Deze beelden zijn te zien op een groot scherm. De Shooters Challenge is te spelen op wel vijftien verschillende mogelijkheden. Zo verveelt u zich nooit! Staat bij jouw het visier op scherp en schiet je de meeste doelwitten raak, dan ben jij de winnaar van de Shooters Challenge.

Extra Shooters Challenge informatie

De Shooters Challenge kan door veel verschillende doelgroepen gespeeld worden. Zo kunnen volwassenen, tieners maar ook kids de Shooters Challenge spelen. Om deze activiteit te kunnen doen moeten er minimaal zes personen aanwezig zijn. De Shooters Challenge duurt 15 tot 30 minuten en kost maar acht en halve euro per persoon! Na afloop kunt u genieten van een drankje in de bar, of een andere activiteit doen. Bekijk snel alle arrangementen en activiteiten, want naast de Shooters Challenge zijn er meer dan 50 verschillende activiteiten waaraan je kan deelnemen.

Verschillende activiteiten bij De Voltage

Naast de Shooters Challenge zijn er veel verschillende activiteiten die je kan ondernemen bij De Voltage. Enkele populaire activiteiten zijn:

Naast verschillende activiteiten kan je ook bij De Voltage terecht voor je personeelsuitje, vergadering, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest en veel meer. Met welke reden je ook komt, wij hebben altijd een leuk arrangement klaar staan voor je. Je kan bij De Voltage terecht met gezelschappen van 2 tot 2000 personen. Wanneer je speciale wensen hebt, zorgen wij er voor dat er een speciaal programma precies volgens jouw wensen gemaakt wordt. Zo zorg je er voor dat jouw evenement altijd goed geslaagt is. Wil je de Shooters Challenge doen, of een andere activiteit? Neem contact met ons op.