0135800007

Rodeostier

Vanaf € 9.50 pp
Reserveren Rodeostier
Is verplicht
Is verplicht
9.50 p.p
€9.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zorg dat jij de beste cowboy bent en zo lang mogelijk op de stier blijft zitten!

Binnen het gezelschap bepalen wie de echte Cowboy is? Of juist alleen de vrijgezel zichzelf laten bewijzen? Dan is Rodeo de perfecte activiteit.

In de Far West Club van De Voltage staat de stier er vredig bij. Maar zodra jij de stier bestijgt, zal het mechanische beest alles in werk stellen om zijn berijder uit het zadel te werpen.

Het is een kunst om deze stier te bedwingen! Lukt dit niet dan val je op het zachte luchtkussen, onder applaus en gejuich van jouw publiek! Ga de strijd aan en sluit uit wie de beste cowboy van de groep is! Wie het langst op de stier blijft zitten heeft gewonnen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Rodeostier hanteren wij geen minimale leeftijd.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor de Rodeostier is de minimale lengte van 1,50 meter verplicht.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte. Tot 3 personen hanteren wij 15 minuten speeltijd. Vanaf 4 personen tot en met 16 personen hanteren wij 30 minuten speeltijd. Ben je met een groep boven de 16 personen dan splitsen wij of de groep op of vergroten wij de tijd naar 45 minuten, dit is geheel afhankelijk van de aantal personen.