0135800007

Lasersquash

Vanaf € 6 pp
Reserveren Lasersquash
Is verplicht
Is verplicht
6 pp
€6 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Beeld je jouw favoriete Star Wars personage in en raak zoveel mogelijk laserstralen!

Speel het squash spel uit de toekomst in onze futuristische ruimte bij De Voltage!

De laserstralen komen met hoge snelheid op je af. Weet jij de straal eerder te raken met jouw laserstick dan dat de straal jou raakt? Zal jou dit lukken? Dan licht de stick op en scoor jij punten!

Je kunt zelf kiezen of de laserstralen hoog en/of laag uit je muur komen en de snelheid van de laserstralen verhogen of juist verlagen. De uitdaging zit hem natuurlijk in de snelheid alsmaar verhoging naarmate het spel vordert, ook het uithoudingsvermogen wordt hierbij dus dusdanig getest! Weet jij de meeste laserstralen te raken? Dan win jij het spel.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Lasersquash hanteren wij een minimale leeftijd van 4 jaar.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Wij hanteren geen minimale lengte voor deze activiteit.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte. Tot 3 deelnemers hanteren wij 15 minuten, vanaf 4 tot en met 13 deelnemers hanteren wij 30 minuten. Ben je met een groep tussen de 14 en 24 deelnemers hanteren wij 45 minuten. Ben je met een groep boven de 25 personen dan splitsen wij de groep op of vergroten wij de tijd naar 60 minuten, dat is geheel afhankelijk van de aantal deelnemers.