Lasersquash

Lasersquash: Squash spel uit de toekomst! Dit geavanceerde spel wordt gespeeld in een futuristische ruimte, waar de laserstralen met hoge snelheid op de spelers afkomen. Die stralen moeten tijdig worden geraakt met een laserstick. Lukt dit, dan licht de stick op, begint deze te trillen en heb je een punt gescoord! De laserstralen komen hoog en laag uit de muur en naarmate het spel vordert wordt de snelheid alsmaar hoger en ook weer lager als er teveel laserstralen worden gemist. Het uithoudingsvermogen wordt dus danig getest. Lasersquash wordt gespeeld met 1 of met 2 spelers, waarbij het spelen met 2 spelers vanwege het competitie gehalte nog leuker is.

€ 5,- p.p.

  • Doelgroep: Volwassenen, Tieners, Kids
  • Minimaal aantal personen: 1
  • Minimale lengte: Alle
  • Minimale leeftijd: 6
  • Geschatte tijdsduur: 15-30 minuten
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Lasersquash bij De Voltage

De naam lasersquash heeft niet voor niets het woord squash in zich. Lasersquash heeft wel wat weg van squash maar dan meer futuristisch. Het spelletje wordt niet met een balletje gespeeld, maar met lichtstralen. Bij lasersquash is het de bedoeling om de lichtstralen met je eigen lightsaber terug te slaan. De lichtstralen bij lasersquash komen echt uit alle hoeken van de kamer. Duik naar de grond of spring naar een hoek om bij lasersquash punten te scoren. Wie weet de meeste lichtstralen terug te slaan en wint het spelletje lasersquash?

Ga de strijd aan met Lasersquash

Heeft u altijd al willen bewijzen dat u uw collega, vader, moeder, oom, tante te snel af kunt zijn? Dan is lasersquash echt iets voor u. Dit spel gaat om pure snelheid, reactievermogen en flexibiliteit. Met dit spelletje lasersquash wordt echt duidelijk wie hierin het beste is. Daag je favoriete opponent uit met een spelletje lasersquash en zet een nieuwe highscore neer bij De Voltage. Dit is ook een leuk spelletje om alvast scherp te worden voor een potje lasergame of een van de andere activiteiten binnen De Voltage.