0135800007

Lasergame

Reserveren Lasergame
Is verplicht
Is verplicht
10.50 p.p
€10.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Kom lasergamen in de grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant

In de grootste gethematiseerde area van Noord-Brabant is lasergamen een beleving!

Dit speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en wij maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Vind de ideale schuttersplekken, werk samen met het team en gebruik de obstakels om dekking te zoeken. De ideale activiteit voor een spannende en competitieve avond uit.

De speler en het team met de hoogste score kronen zich tot winnaar!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

De Snoepkast is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en De Tovertuin voor kinderen vanaf 8 jaar. Verder is de thematisering anders en is De Tovertuin groter waardoor het maximumaantal personen in deze kamer maximaal 8 is en in De Snoepkast maximaal 6.

De minimale leeftijd voor het lasergame is 6 jaar. Dit omdat de lasergame area als spannend ervaren kan worden.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor het lasergame dien je minimaal 1,10 meter te zijn. Voor de kleine spelers hebben we een schouderkussen om het dragen van het pak wat makkelijker te maken!

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Dat is mogelijk, lasergame is namelijk een open activiteit. Er kunnen tegelijkertijd 18 spelers deelnemen aan een sessie. Mocht je een sessie exclusief willen afnemen dan kan dat, de kosten hiervan bedragen €189,- per sessie, hierbij koop je de 18 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén Lasergame sessie duurt 12 minuten. Indien je meerdere sessies boekt zitten er tussen deze sessies pauzes, het is dus niet zo als je 2 lasergamesessies hebt geboekt dat je dan 24 minuten aan een stuk aan het spelen bent.

//

Spelen mijn kinderen enkel met andere kinderen?

Dat proberen wij wel altijd op voorhand mogelijk te maken. Helaas kunnen wij dit nooit garanderen, lasergame is geen exclusieve activiteit en heeft een open-capaciteit van 18 deelnemers.

//

Wat voor kleding kan ik het beste aandoen bij de activiteit lasergame?

Lasergame bij De Voltage is een actieve beleving, wij adviseren daarom om comfortabele kleding te dragen en om gympen aan te doen.