• Allernieuwste EVO-6 systeem
  • Grootste gethematiseerde lasergame area van Noord-Brabant
  • Exclusief voor jullie gezelschap, zonder 'vreemde' spelers

Lasergame met jullie eigen gezelschap!

Bij De Voltage indoor entertainment bieden we nu exclusieve sessies lasergame aan. Dat betekent dat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke lasergame-ervaring met alleen jullie eigen gezelschap. Geen spelers van andere groepen zullen aanwezig zijn tijdens jullie sessie. Dit zorgt voor een extra intieme en spannende speelervaring!

Ons lasergame-speelveld is speciaal ontworpen met meerdere verdiepingen, indrukwekkende rook- en lichteffecten en we maken gebruik van het allernieuwste EVO-6 systeem. Dit betekent dat jullie kunnen genieten van state-of-the-art technologie en een realistische lasergame-ervaring. Of je nu jong of oud bent, zolang je een minimale lengte van 1,10 meter hebt, ben je van harte welkom om deel te nemen.

Tijdens de exclusieve sessie kunnen jullie de ideale schuttersplekken ontdekken, samenwerken met jullie teamgenoten en gebruikmaken van de verschillende obstakels om dekking te zoeken. Het spel is spannend en competitief, perfect voor een avondje uit vol adrenaline en plezier. Ga de uitdaging aan en probeer de hoogste score te behalen, want de speler en het team met de hoogste score zullen zichzelf kronen tot de ultieme winnaars!

Onze exclusieve lasergame-sessies bieden plaats aan maximaal 18 deelnemers, maar als jullie gezelschap kleiner is, is dat uiteraard ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jullie een geweldige tijd hebben en een onvergetelijke ervaring beleven.

Let op

Voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Voor het lasergame hanteren wij een minimale lengte van 1,10 meter.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  • Voor de activiteit Lasergame hanteren wij een minimale leeftijd van 6 jaar, daarnaast geldt er een minimum lengte van 1,10 meter. Dit omdat de lasergame area als spannend ervaren kan worden. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden. Dit mag 1 persoon doen voor de groep echter dient deze dan wel fysiek aanwezig te zijn bij de Voltage.
  • Voor het lasergamen dien je minimaal 1,10 meter te zijn, daarnaast hanteren we een minimum leeftijd van 6 jaar. Voor de kleine spelers hebben we een schouderkussen om het dragen van het pak wat makkelijker te maken!
  • Indien jullie een exclusieve lasergame sessie boeken spelen jullie exclusief met jullie eigen gezelschap. Er is plek voor 18 deelnemers, minder mag natuurlijk ook. Het bedrag blijft gelijk.
  • Eén Lasergame sessie duurt 12 minuten. Indien je meerdere sessies boekt zitten er tussen deze sessies pauzes, het is dus niet zo dat als je 2 lasergamesessies hebt geboekt dat je dan 24 minuten aan een stuk aan het spelen bent.